Wouter Tjeenk Willink

Wouter Tjeenk Willink

Behaald : 1.200,00
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
48% Complete
6 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Alpe d’HuZes 2017 was een raar gevoel. Na 3 jaar van actieve deelname ineens het hele evenement van thuis meemaken was even wennen. Hoewel de intensiteit door alle uitzendingen en posts op sociale media voelbaar was, is toch niks te vergelijken met het zelf aanwezig zijn op de berg. En dus kijk ik ernaar uit dat we dit jaar weer naar de Alpen trekken. Dat we weer een bijdrage kunnen leveren aan de collectieve strijd om de ziekte een halt toe te roepen. Het is een lange weg, maar euro voor euro komen we steeds een stapje dichterbij.

Mijn motivatie om mee te doen is dezelfde als de voorgaande edities. Sinds mijn eerste deelname in 2014 is mijn oom ziek en helaas gaat het nog steeds niet goed. Ik doe mee om mijn oom, tante en neven te laten weten dat ik met ze meeleef in deze zware periode.

De tweede motivatie is mijn schoonmoeder Karin die ik nooit heb mogen kennen. De oma die mijn kinderen nooit zullen ontmoeten. Gelukkig is er Diny, die de rol van oma met verve vervult. Maar toch blijft het een gemis dat ze een deel van hun afkomst niet kennen.

En dan is er de derde reden waarom ik mezelf helemaal uit elkaar trek om die berg 6 keer op te komen. Mijn kinderen en alle andere kinderen van hun generatie. Ik hoop dat zij kunnen opgroeien in een wereld waarin mensen niet meer doodgaan aan kanker. Kijk de zeer aangrijpende docu Pilotenmasker (http://bit.ly/2iDj5sb) Geen woorden nodig verder.

Als ik eens terug zit te kijken in alle foto’s van de afgelopen jaren voel ik veel dankbaarheid. Want ook dat is Alpe d’HuZes. Dankbaar zijn en genieten van de vele mooie momenten die het evenement brengt. De doelen voor dit jaar zijn dan ook: 1. Veel geld bij elkaar brengen om kanker de wereld uit te krijgen en 2. Mooie nieuwe herinneringen maken.

  Top Donaties

  Frans Tjeenk Willink
  500,00
  Anoniem
  300,00
  Anoniem
  200,00
  Marjon Kostelijk
  80,00
  Nannette Klein
  25,00

  Onze sponsors