Thijs van Laarhoven

Thijs van Laarhoven

Behaald : 0,00
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
0% Complete
6 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Eénmaal Alpe d'Huzesser, altijd Alpe d'Huzesser,

In 2010 heb ik me voor het eerst ingezet voor Ad6, maar 2 weken voor het vertrek naar Alpe d'Huez werd aangereden door een auto en kon ik een streep zetten door mijn deelname.
Met een nog grotere drijfveer heb ik in 2011 toen 6x "de Berg" als solo rijder beklommen en werd ik besmet met het Ad6 -virus.
Destijds was naast een persoonlijke uitdaging, de belangrijkste motivatie, dat in die periode mijn vrouw, schoonvader en schoonmoeder en al eerder mijn vader met kanker te maken kregen en ik daarom een bijdrage wilde leveren aan het KWF.
De jaren daarop heb ik elk jaar met meer dan gemiddelde interesse en het bijzonder de eerste week van juni alles rondom Alpe d'HuZes gevolgd.
Elk jaar stak dus één van de weinige positieve virussen van de wereld , het Ad6- virus weer de kop op.
Naast alle geweldige initiatieven die er voor Alpe d'HuZes zijn, trok stg. 2climb2raise toch wel mijn extra aandacht.
Direct iets betekenen voor (ex)kankerpatiënten door samen op een tandem het avontuur van Alpe d'HuZes te beleven.
Ook de visie van 2 climb2raise, dat sport bijdraagt aan herstel en de daaraan gekoppelde doelstelling om er een onvergetelijke beleving van te maken, met als motto: ‘Kun je het niet alleen? Doe het dan samen! Spraak mij enorm aan.
In eerste instantie wilde om me alleen aanmelden voor begeleider, maar na een gesprek met twee super enthousiaste, gedreven, bevlogen, gemotiveerde en gezellige bestuursleden van 2climb2raise (Arjan en Peter) was mijn keuze snel gemaakt. Voor die " club"wil ik iets betekenen en wil ik me extra inspannen.
Dus éénmaal Alpe d'HuZesser en besmet" met het Ad6-virus , altijd Alpe d'HuZesser.
    Er zijn nog geen donaties.

    Onze sponsors