Team Hoopvol

Team Hoopvol

Behaald: 27.968,06
Toegezegd: 155,00
Doel: 20.000,00
100% Complete
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Op een dag hoeft er niemand meer te sterven aan kanker

Prikbord

 • SpannendReacties (0)
  Ada Rave-27-05-2018
  Dag allemaal waar blijft de tijd nog 10 dagen dan gaan we de Berg op!! En wat hebben we er allemaal zin in. Zo langzamerhand komen de koffersnaar beneden om alvast in te pakken! De laatste grote trainingsronden zijn gelopen en gefietst het streefbedrag is ruim gehaald dus laat maar komen die dag.😃😃😃😃
 • Reacties (0)
  Ada Rave-9-05-2018
  Met nog 28 dagen op de teller beginnen de zenuwen wel wat toe te slaan en vooral de zin ook om het maar zover te laten zijn!! Vrijdag over 3 weken gaan we weg dus de boodschappenlijstje en dingen die mee moeten vliegen ons om de oren!! De laatste aktie's worden afgerond!! En de donaties stromen nog binnen!!!
 • HekserieReacties (0)
  Ada Rave-26-03-2018
  Zo weer eens een blogje met de stand van zaken we hebben afgelopen vrijdag het benefietdiner gehad met een opbrengst van 2000 euro hoe knap en gaaf is dat!!! Met nog 72 dagen op de teller zijn de meeste aktie's wel geweest we hebben er nog een aantal op de agenda!! Een schilderworkshop een collecte bij een grote hengstenshow!!! Maar de teller staat bijnnnnaaaa op ons streefbedrag!!!! 
 • Alpe dagReacties (0)
  Mariet Kroeze-10-03-2018
  vamdaag met ons team naar de alpe dag geweest ,
  veel info gekregen en workshops gevolgd ter voorbereiding op de ‘grote’ dag .  Wat indrukwekkend allemaal en wat een verhalen , ontroerend!
  maar nu nog meer gemotiveerd om mee te doen , met onze blik gericht op de hemel .
 • Hoop! Reacties (0)
  Mariet Kroeze-10-03-2018
  Hoop is als een weg door het land
  er was nooit een weg
  maar als veel mensen er overheen lopen 
  ontstaat de weg .
 • UpdateReacties (0)
  Ada Rave-29-01-2018
  Zo das lang geleden maar toch de kerststress weer te boven! We zijn met zn allen ontzettend druk geweest om ons sponsorbedrag omhoog te krikken! En tjo wat is dat goed gelukt zeg! De teller staat sinds vandaag op 16.000 euro op 10 euro na! Maar ook de teller van de dagen gaat heel erg hard begonnen we met 351 dagen voor de boeg nu nog 128 dagen te gaan voordat de dag der dagen van dit jaar is aangebroken! Wat hebben we er zin in maar wat vinden we het ook spannend is de oppas goed geregeld redden de mannen zich wel zonder ons en hebben we ook heimwee naar de kinderen en meer van dat soort dingen! En zeker ook is iedereen om ons heen die nu zo hard aan het vechten er nog steeds bij...... Inmiddels zijn er al weer wat van ons hoofd naar ons hart verplaatst en hebben de strijd verloren! Maar wij vechten voor nog meer geld voor onderzoeken zodat kanker een chronische ziekte wordt. Hartverwarmend hoeveel we al binnen hebben en al die leuke lieve reaktie`s van jullie allemaal daar worden we soms verlegen van!!!!
 • uitbreidingReacties (0)
  Ada Rave-12-11-2017
  Dag lieve Allemaal de bingo ligt alweer ruim anderhalve week achter ons en wat was het een succes! Maar liefst 2400 euro in ons kluisje wat zijn we blij! Daarna nog bij 3 tentfeesten garderobe mogen doen waarbij we ook weer 800 euro hebben verzameld! Inmiddels hebben we een nieuw teamlid erbij Mariet Kroeze ze was vanaf het begin al in beeld maar heeft het nu officieel rond kunnen krijgen! Welkom Mariet!! Voor ons ligt alweer een nieuwe actie de kerstbomenactie benieuwd wat ons dat weer zal opleveren! we gaan ons ook voorberreiden op de kerstmarkten! We staan in wapenveld op 13 december en op 15\16 december in heerde! voor nu een fijne zondag en de teller staat op ruim 8000 euro wij zijn nu alvast blij al moet er nog het een en ander bijkomen!
 • BingodagReacties (0)
  Ada Rave-27-10-2017
  Dag lieve Mensen de oliebollen aktie was een groot succes maar liefst 2600 euro verdiend!!!!! Vandaag is de dag van de Mega Familie Bingo!
  We hopen dat dit net zon succes word als de oliebollen aktie! Maar wat is het spannend zo maar effe aan de keukentafel uitgedacht daar staan we dan vanavond hopenlijk in een overvolle feesttent vol bingogangers! Blij en trots op alle lokale winkeliers die dit mogenlijk hebben gemaakt! En natuurlijk op onze oranjevereniging Maxima die dit mede mogenlijk hebben gemaakt! Binnenkort meer!
 • Volop in bedrijfReacties (0)
  Ada Rave-3-10-2017
  Samen met dit geweldige team volop in bedrijf om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen en dat gaat ons lukken!!!!! We hebben inmiddels al wat geld binnen en de eerste rechtstreekse donatie is er ook! Dit voelt goed! Zaterdag is onze eerste grote aktie de oliebollenaktie en dat beloofd een spektakel te worden de oliebollenbakkers moeten vroeg uit de veren om alle bestelde oliebollen op tijd te kunnen bakken! We zullen binnenkort de opbrengst bekend maken!! 
 • InspiratiebronReacties (0)
  Ada Rave-11-08-2017
  Dag allemaal, Mijn inspiratiebron maatje en goede vriend Erwin mocht het helaas niet halen hij is afgelopen zondagnacht overleden!! Vreselijk nieuws voor ons helemaal stuk ervan! Zo oneerlijk en zo jong waarom....... Dit ga ik omzetten in motivatie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF dit mag nooit meer gebeuren!! Intens verdrietig maar ook supertrots en blij dat hij 9 jaar geleden in ons leven kwam!!! Wat heb jij hard gevochten lieve Erwin!!! In gedachten 
 • Ons team....Reacties (0)
  Ada Rave-27-06-2017
  Geweldig trots op "mijn" Teamleden inmiddels zijn we bijna allemaal ingeschreven en volop bezig in de voorbereiding van het bedenken van leuke actie's. 
  Het eerste geld is binnen!
  Onze drijfveer staat als een paal boven water we willen niet nog meer mensen om ons heen missen die zijn gestorven aan kanker!
  Met al die kanjers in ons hoofd en in ons hart gaan we het doen!
  Dat komt iedere keer weer naar voren als we samen zijn! 
  Op dit moment ligt een zeer goede vriend van ons te vechten en hij is de reden dat ik ga lopen. Lieve Erwin vecht door iedereen die je lief heeft ( en dat zijn er veel) kunnen je nog lang niet missen wij vechten zo vanaf de zijlijn mee! 
 • team Hoopvol gaat van startReacties (0)
  Willian Kroeze-22-06-2017
  19 juni Het is zover Team Hoopvol gaat vanaf vanavond officieel van start. Nog wat onwennig verplaatsen we ons in de wereld van de Alp d'HuZes. 9 Nieuwelingen willen op 7 juni next year de berg beklimmen. 2 van ons denken dat op de fiets te doen en de rest haalt hun loopschoenen uit de kast. 
  De inschrijving alleen is al spannend; wat is ook al weer onze motivatie? welk maatje shirt moet ik hebben? Maar na wat zweten is het officieel. Onze teamcaptain, unaniem gekozen, Ada staat ingeschreven en heeft ons uitgenodigd om als teamleden haar te vergezellen. Wel een beetje snel graag was haar wens. Tja binnen 48 uur staat de teller op 1 teamlid Ada. Dat was niet de bedoeling he. Maar geen stress dat komt vast goed. 
  Wat ons het meest bezig houdt is denk ik wel het sponsorgeld. Want €22.500 is niet niks. Maar de eerste ideeën komen al snel uit de hoge hoed. Wat? De eerste €200 is al binnen. Nog 351 dagen te gaan en de eerste actie loopt al. 
  U leest het team Hoopvol is uit de startblokken vertrokken. Op naar 7 juni waar we hopen te finishen boven op die Alp.
   

8 deelnemers

Ada Rave

€730,00

Margriet Docter

€1.115,00

Mariet Kroeze

€2.708,02

Marjo Eilander

€115,00

Robert Beumer

€385,00

Willian Kroeze

€2.246,00

familiebingo
3.605,15
Marjo Eilander
3.602,12
Korlien Vorderman
1.820,58
Korlien Vorderman
1.812,80
Sponsoring Hekserie
1.660,00

Onze sponsors