Doneren

Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand

Guido Heimans

Ik ga dit jaar voor het eerst mee als vrijwilliger van de Alpe Du-Zes van 1 juni 2017.
Waarom ik wil meedoen is eensluidend als alle andere deelnemers en vrijwilligers. Kanker is een levensbedreigende ziekte die de wereld uitgeholpen moet worden.
Zelf heb ik mijn vader, mijn broer en mijn vriendin verloren aan deze verschrikkelijke ziekte.
Ik heb nu twee familieleden en een goede vriendin die de ziekte hebben.
Het is dus heel dichtbij mij en ik wordt er bijna dagelijks mee geconfronteerd wat deze ziekte met de mensen zelf en hun omgeving doet.
We willen deze ziekte geheel uitbannen uit ons bestaan maar daar is onderzoek voor nodig en dat kost geld, heel veel geld en daarvoor ga ik mee met de Alpe Du-Zes op 1 juni als vrijwilliger om de sporters te ondersteunen in hun strijd om zo vaak als mogelijk te fiets of lopend de Alpe De Huez te beklimmen wat ook weer sponsorgeld genereerd voor het doel kanker onderzoek te bekostigen.
Wie gaat mij sponsoren om een bedrag van minstens 2500,- euro bijeen te krijgen die voor de volle 100 % naar kanker onderzoek gaat en waarvan dus geen cent naar de organisatie van de Alpe Du'zes gaat maar voor de volle 100 procent naar kanker onderzoek gaat.
Alstublieft geef gul, het is voor iedereen van belang want iedereen kent wel iemand die deze ziekte heeft gehad of nog heeft.

Bekijk mijn actiepagina
Behaald : 572,50 Doel: 2.500,00
{EventOn.Business.View.VolunteerView.Percentage}% Complete

Steun Mij

Onze sponsors