Sabine Baijens

Sabine Baijens

Behaald : 2.863,37
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
2 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Nog te veel mensen hebben deze vreselijke ziekte. Niet alleen zwaar voor degene die het hebben, maar ook voor degene die dicht bij hem of haar staan. Het raakt zoveel mensen!

In mijn werk als medisch secretaresse bij het ziekenhuis zie ik de impact van deze ziekte, maar ook in mijn directe omgeving.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen door 7 juni 2x de berg op te gaan lopen. Voor mij wordt dit een grote uitdaging, maar het is niks vergeleken met de mensen die dagelijks het gevecht moeten aangaan.

Met het geld dat we samen gaan inzamelen kan onderzoek naar deze ziekte en naar behandelingen voortgang hebben.

Alle beetjes helpen!

Prikbord

 • Indrukwekkende 1e dagReacties (0)
  Sabine Baijens-4-06-2018
  Vanmorgen opgestaan met een prachtig mooi zonnetje. Na de busreis van gisteren stond ik toch wel te popelen om lekker te gaan trainen. De weersvoorspelling was niet zo goed maar we hebben een hele mooie beklimming kunnen maken met nagenoeg weinig regen. Een goede eerste training van 11 km. Tegen vieren waren we vanmiddag terug en zijn toen een kijkje gaan nemen in palais des sports. Al wat leuke dingetjes gekocht en vanavond zijn we met de hele groep gaan eten. Een prachtige eerste dag!
 • Aftellen is begonnen..Reacties (0)
  Sabine Baijens-1-06-2018
  1 juni.. het aftellen is begonnen...
  Nog 2 nachtjes slapen en ik zal met de bus vertrekken naar Frankrijk! De afgelopen maanden stonden volop in het teken van de voorbereiding. Zo heb ik ontzettend veel donaties mogen ontvangen waar ik iedereen heel dankbaar voor ben! Samen met de leuke geslaagde acties (lege flessen actie, paasbrood actie, de kidsbootcamp van Allure, de veiling en de barbecue bij het Bakhuis) heb ik zo mijn streefbedrag van 2500 euro gehaald! Hier ben ik toch wel trots op :-)
  En tenslotte moest er natuurlijk ook nog getraind worden. Een prachtig weekend Ardennen in april was hier een perfecte gelegenheid voor, waarbij ik meteen mijn team beter heb leren kennen. Met dit gezellig team hebben we ook nog een aantal succesvolle acties gehad. Zo was de pubquiz een topavond en ook de allerlaatste actie bij de PLUS in Best heeft een prachtig bedrag opgeleverd voor het KWF!
  Nog 1x mijn dank voor iedereen die me heeft gesteund op welke manier dan ook!!

  En nu ben ik dan aangekomen bij het aftellen.
  Aftellen voor de grote dag donderdag 7 juni.. en wat heb ik er zin in!  Mijn koffer is gepakt, ik ben er klaar voor!!

Top Donaties

Anoniem
500,00
Sabine Baijens
205,00
Sabine Baijens
200,00
CELA-MACHINERIE
150,00
sabine baijens
135,00

Onze sponsors