Ralph Falck

Ralph Falck

Behaald : 7.724,00
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
4 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Op dit moment kampt mijn vader Peter met terminale darmkanker; op 12 december 2017 hebben de doctoren de behandeling helaas gestopt. Zijn jongere zusje Annelies (aka "Beertje") hebben we hieraan al enkele jaren geleden en op veel te jonge leeftijd verloren.
Afgelopen maart kwam daar zeer onverwachts het nieuws van onze goede en lieve vriendin Wilma van der Dussen (54) bij, slechts 6 weken tijd heeft zij gehad en niet eens de kans om te vechten.
Speciaal voor hen, maar ook voor alle andere (toekomstige) patiƫnten ga ik deze uitdaging aan en ga ik 'vechten' tegen die berg.

zie ook mijn blogs

Op maandag 5 maart is papa helaas overleden.

Prikbord

 • 11-06Reacties (0)
  Ralph Falck-12-06-2018
  I DID IT!

  YES! Ik heb het gehaald...4x die berg op gefietst.
  Het was een fantastische ervaring en hoewel ik enorm heb afgezien, vooral de laatste klim, denk ik eraan om nog een keer deel te gaan nemen...die 6x moet toch haalbaar zijn.
  Tijdens de start was het erg fris en regende het...de eerste 2 klimmen waren erg nat en koud (vooral de afdalingen), maar daarna brak de zon door en werd het ook ineens 30 graden. Met af en toe een bui, vooral boven, waren de verschillen in temperatuur en omstandigheden in het dal en op de top erg groot, wat het er niet makkelijker op maakte.
  De energie en het gevoel dat ik heb ervaren op de berg is zo ontzettend mooi en emotioneel. Al die mensen die omhoog gaan met hun eigen verhaal, al die aanmoedigen van de meegereisde supporters en de inzet van de vrijwilligers...in één woord: fantastisch!
  Lieve sponsors, nogmaals dank voor jullie bijdrage en steun. Het opgehaalde bedrag wordt door het KWF goed besteed en mij persoonlijk heeft het vervuld met warmte en natuurlijk dat extra stukje spirit om mijn doel te bereiken.
  Misschien doe ik volgend jaar weer een beroep op jullie als ik heb besloten om weer deel te gaan nemen...of heb je zelf zin om mee te doen? Ik kan het een ieder aanraden!

  Ben goed voor elkaar en geniet van wat je hebt....het kan volgend jaar zomaar anders zijn! • 31-05Reacties (0)
  Ralph Falck-31-05-2018
  Nog een weekje....

  Het is bijna zover. Nog 6 daagjes om precies te zijn. 
  Maandag aanstaande vertrek ik naar 'de Alpe' om deze vervolgens donderdag, ter nagedachtenis van papa, minimaal 4 maal op te fietsen. Tenminste, daar ga ik mijn uiterste best voor doen.
  Inmiddels ben ik 7 kilo (!) lichter en heb ik uiteraard de nodige kilometers in de beentjes. Tijdens een trainingsweekend in de Ardennen en het twee maal beklimmen van El Teide op Tenerife (super bedankt mama en John!) heb ik echter bevestigd gekregen en ook ondervonden dat ik niet echt een klimmer ben van nature....het trappen door de polders van de Lage Landen is toch ff wat anders dan een berg op peddelen.
  Het gaan dus 60 zware klimkilometers worden, maar desondanks heb ik er enorm veel zin in.
  Zin om af te zien, zin om het te beleven, zin om te rijden met al die andere deelnemers, zin om de energie op die berg te voelen, zin om jullie (en mezelf) niet teleur te stellen, zin om alles te geven en tot het gaatje te gaan....immers: opgeven is geen optie!

  Na mijn missie laat ik nog weten hoe het is geweest, maar je kunt me donderdag de 7e live volgen via de Alpe d'HuZes app die gratis is te downloaden in de app store.

  Zorg goed voor jezelf en elkaar!
  (er kan trouwens nog t/m woensdag de 6e gesponsord worden)
 • 13-03Reacties (0)
  Ralph Falck-13-03-2018
  Overleden....

  Vorige week, 5 maart om 04.45 uur is papa helaas overleden. 
  Hij heeft die nacht in mijn armen, omringd door liefde en warmte zijn laatste adem uitgeblazen, en is uiteindelijk  rustig en met een glimlach op zijn gezicht ingeslapen. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik hem, samen met zijn partner Hetty, in die laatste uren veel troost en rust heb kunnen geven. 

  Afgelopen maandag, 12 maart, hebben wij hem een mooi afscheid kunnen geven, waarna hij, volgens zijn wens,  is bijgezet bij zijn vader, moeder en zusje Annelies.
  Iedereen die bij zijn afscheid aanwezig was, in persoon of in gedachte, wil ik, ook namens de familie, enorm danken.
  Uw steun, liefde en het getoonde respect naar papa, heeft ons enorm goed gedaan.

  Lieve papa, dank voor alles wat je voor mij en mijn gezin hebt betekend en hebt gedaan. Je was een mooi mens. Een mensen-mens…altijd begaand en geïnteresseerd in anderen. Je hebt het hier goed gedaan. Dat wordt bevestigd door de mooie woorden die ik de laatste tijd van anderen heb mogen ontvangen over jou.
  Als mijn kinderen later hetzelfde over mij denken als ik over jou doe, dan ben ik een zeer gelukkig man.

  Dit gedichtje heb ik voor hem geschreven:

  Hem verliezen, het is veel te vroeg

  Toch voelt het senang, het was genoeg

  Een deel van hem zijn, wat een trots gevoel

  Altijd een aai, een kus of een kroel

  Stil genietend van al ‘zijn kiendjes’ bij elkaar

  Nog veel bewuster het laatste jaar

  Zo vanzelfsprekend, die liefde keer op keer

  En nu? Nu nooit meer… 

  Lieve mensen...ben goed voor elkaar!!
 • 21-02 Reacties (0)
  Ralph Falck-20-02-2018
  Hospice en Efteling

  Sinds een paar weken ligt papa nu in het hospice; dit zal zijn laatste 'thuis' zijn...
  Hij is zo dapper en gaat enorm goed met de situatie om. Het doet mij als zijn zoon natuurlijk enorm veel pijn en verdriet om hem steeds verder te zien vermageren en hem steeds zwakker te zien worden, maar ik ben ook enorm trots op hem. Trost op wat hij ons als vader heeft meegegeven. Trost op wat hij heeft gedaan en nog steeds doet voor zijn (klein)kinderen en trots op hoe anderen over hem spreken.
  Afgelopen donderdag, 15 februari, hebben we met behulp van de Wens Ambulance nog een mooie herinnering gemaakt met hem en onze gezinnen; we zijn een hele dag naar de Efteling geweest. Het was een fantastische dag en hij heeft genoten en straalde als 'Super opa'.
  Ondertussen heb ik de nodige kilometers al in de benen zitten, maar het echte harde trainen moet nog gaan beginnen; hopelijk gaat het weer een beetje meewerken.
  Qua sponsoring en steun blijft er geld binnenkomen. Hartelijk dank allemaal daarvoor en het motiveert mij niet alleen meer, maar het is ook een bevestiging voor ons dat jullie allemaal meeleven. Soms zijn dingen niet in woorden te bevatten, dus laat ik het nu even hierbij.

  Geniet van alles wat je hebt mensen!!
 • Reacties (0)
  Ralph Falck-3-01-2018
  22-12
  DOEL BEHAALD!!....MAAR WE GAAN DOOR!

  Vandaag heb ik, na slechts 2 weken werven mijn streefbedrag van €. 2.500,- al gehaald.  Lieve mensen, allemaal super bedankt!!!

  Op dit moment heb ik ook al de toezegging van in totaal 12 logo's, nog maar ruimte voor 4 stuks. Zodra ik de donaties en logo's binnen heb, plaats ik ze op deze pagina erbij.  Wist je trouwens dat als je op een logo klikt je naar desbetreffende homepage gaat? 

  Uiteraard stoppen we niet en ga ik door om zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor het KWF. Misschien lukt het me wel om het streefbedrag te verdubbelen; wat zou dat fantastisch zijn!

  Aankomende dagen gaan wij als familie genieten van de laatste kerst met onze lieve (schoon)vader en opa erbij. We gaan nog wat mooie herinneringen maken en hopelijk nog veel lachen met elkaar.

  Ik wens iedereen een hele fijne kerst toe!
  Geniet ervan allemaal, want het kan volgend jaar zomaar ineens anders zijn.... 

  Groeten,
  Ralph
 • Hartverwarmend!Reacties (0)
  Ralph Falck-15-12-2017
  Lieve donateurs so far,

  Wat een geweldige opbrengst na slechts één dag live op deze site al.
  Meer dan €. 1.200,-!! Ongelooflijk en zo enorm hartverwarmend en motiverend.  Enorm bedankt allemaal !
  Bovendien heb ik ook al de toezegging van 5 logo's op mijn shirt.
  Hou deze pagina in de gaten, want zodra ik de juiste bestanden van de logo's heb (en uiteraard de donatie binnen is) worden de logo's op deze pagina geplaatst.  Voor diegene die ook een logo op mijn shirt willen sponsoren let op: ik kan er maximaal 16 aanleveren.

  Heren en dames ondernemers, steun mij persoonlijk, maar vooral het grote geheel en deze actie met een logo op mijn shirt  alsjeblieft.  Wat is nou €250,-?  Het is nog aftrekbaar ook!
  Uiteraard is ieder ander bedrag welkom; alle beetjes helpen om dat ene ultieme doel te bereiken: niemand meer dood aan kanker!

  Nogmaals dank en alle liefs voor de komende feestdagen,
  Ralph.

Top Donaties

MPFP
1.000,00
Apotheek De Volharding
500,00
ADO Boys Den Haag
250,00
Ex Eagles
250,00
WEMO Nederland B.V.
250,00

Onze sponsors