Ralph Falck

Ralph Falck

Behaald : 5.550,00
Toegezegd: 800,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
4 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Tussenstand
Op dit moment kampt mijn vader Peter met terminale darmkanker; op 12 december 2017 hebben de doctoren de behandeling helaas gestopt. Zijn jongere zusje Annelies (aka "Beertje") hebben we hieraan al enkele jaren geleden en op veel te jonge leeftijd verloren.
Afgelopen maart kwam daar zeer onverwachts het nieuws van onze goede en lieve vriendin Wilma van der Dussen (54) bij, slechts 6 weken tijd heeft zij gehad en niet eens de kans om te vechten.
Speciaal voor hen, maar ook voor alle andere (toekomstige) patiƫnten ga ik deze uitdaging aan en ga ik 'vechten' tegen die berg.

Prikbord

 • Reacties (0)
  Ralph Falck-3-01-2018
  22-12
  DOEL BEHAALD!!....MAAR WE GAAN DOOR!

  Vandaag heb ik, na slechts 2 weken werven mijn streefbedrag van €. 2.500,- al gehaald.  Lieve mensen, allemaal super bedankt!!!

  Op dit moment heb ik ook al de toezegging van in totaal 12 logo's, nog maar ruimte voor 4 stuks. Zodra ik de donaties en logo's binnen heb, plaats ik ze op deze pagina erbij.  Wist je trouwens dat als je op een logo klikt je naar desbetreffende homepage gaat? 

  Uiteraard stoppen we niet en ga ik door om zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor het KWF. Misschien lukt het me wel om het streefbedrag te verdubbelen; wat zou dat fantastisch zijn!

  Aankomende dagen gaan wij als familie genieten van de laatste kerst met onze lieve (schoon)vader en opa erbij. We gaan nog wat mooie herinneringen maken en hopelijk nog veel lachen met elkaar.

  Ik wens iedereen een hele fijne kerst toe!
  Geniet ervan allemaal, want het kan volgend jaar zomaar ineens anders zijn.... 

  Groeten,
  Ralph
 • Hartverwarmend!Reacties (0)
  Ralph Falck-15-12-2017
  Lieve donateurs so far,

  Wat een geweldige opbrengst na slechts één dag live op deze site al.
  Meer dan €. 1.200,-!! Ongelooflijk en zo enorm hartverwarmend en motiverend.  Enorm bedankt allemaal !
  Bovendien heb ik ook al de toezegging van 5 logo's op mijn shirt.
  Hou deze pagina in de gaten, want zodra ik de juiste bestanden van de logo's heb (en uiteraard de donatie binnen is) worden de logo's op deze pagina geplaatst.  Voor diegene die ook een logo op mijn shirt willen sponsoren let op: ik kan er maximaal 16 aanleveren.

  Heren en dames ondernemers, steun mij persoonlijk, maar vooral het grote geheel en deze actie met een logo op mijn shirt  alsjeblieft.  Wat is nou €250,-?  Het is nog aftrekbaar ook!
  Uiteraard is ieder ander bedrag welkom; alle beetjes helpen om dat ene ultieme doel te bereiken: niemand meer dood aan kanker!

  Nogmaals dank en alle liefs voor de komende feestdagen,
  Ralph.

Top Donaties

MPFP
1.000,00
Apotheek De Volharding
500,00
swith carreers
250,00
Travix Nederland B.V.
250,00
Ex Eagles
250,00

Onze sponsors