Peter van Scheijndel

Peter van Scheijndel

Behaald : 6.890,00
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
3 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Lieve mensen,

Omdat racefietsen een hobby van mij is en ik mezelf elk jaar een uitdaging op wil leggen wat gekoppeld is aan een goed doel, heb ik dit jaar gekozen om mee te doen aan de Alp d’Huzes . In voorgaande jaren heb ik al een keer voor de ziektes ALS en de MS gefietst zodat we een hoop geld op konden halen voor onderzoek naar deze verschrikkelijke ziektes.
Nu dus fietsen om geld in te zamelen voor de KWF kankerbestrijding. Wie kent niemand die deze ziekte heeft of heeft gehad? Daar wil ik me voor inzetten om het onderzoek naar deze ziekte een duw in de rug te geven zodat we in de toekomst deze ziekte beter kunnen behandelen of het liefst kunnen bestrijden.
Samen met mijn enthousiaste teamgenoten gaan we deze uitdaging aan en ik heb er erg veel zin in. Het zal wel de nodige zweetdruppels gaan kosten maar dat heb ik er voor over.
Willen jullie mij financieel steunen om mij een hart onder de riem te steken, dan kunt u dit doen via de website.

Alvast hartelijk bedankt en een sportieve groet van Peter van Scheijndel

Prikbord

 • Restaurant actie De WaagReacties (0)
  Peter van Scheijndel-11-02-2018
  Afgelopen donderdag 8 februari de restaurant actie gehad in Eethuis De Waag in Schoonhoven. Om 18.00 inloop met een drankje. We hadden in totaal 23 gasten. Allen familie en vrienden.  Het was erg gezellig en sfeervol. Verrukkelijk gegeten en buitengewone  fijne gastvrouw Greet.  Het ontbrak ons aan niets. Weer een prachtige opbrengst voor de Alp d' Huzes.  En nog 35 euro fooi. Heel lief.
 • 7 en 8 ste legingReacties (0)
  Peter van Scheijndel-11-02-2018
  Het gaat maar door al die statiegeld bonnetjes bij Plus van der Vlist  in Bergambacht. Week 7 118 euro en week 8 93 euro!
  Geweldig al die donaties. We zijn er heel erg blij mee. Alles voor Team Krimpenerwaard. 
 • Voortgang sponsoring Reacties (0)
  Peter van Scheijndel-24-01-2018
  Vandaag voor de 6 de keer emballage bus geleegd bij Plus van der Vlist Bergambacht.  Weer 110 euro en vorige week 138 euro. Wat een prachtige opbrengst iedere keer. Daar zijn we zo blij mee. Ook weer een grote sponsor binnen gehaald en wel Soet wonen en slapen in Bergambacht.  Daar wordt je toch helemaal warm van. Zo ontzettend lief! Peter is druk bezig met trainen. Op de sportschool en op zijn werk. Volleyballen en spinning ook nog erbij.  En sinds gisteren weer buiten aan het fietsen op de racefiets.  We gaan ervoor.
 • 4 de leging emballage bus Reacties (0)
  Peter van Scheijndel-10-01-2018
  Niet te geloven weer een hele berg statiegeld bonnen. 133 euro deze week....echt geweldig allemaal! Allen dank. Gisteravond bij Greet de Wit geweest in de Waag in Schoonhoven.  Om alles te bespreken voor de restaurant actie op 8 februari as. Ze gaat een speciaal menu voor ons maken. Het beloofd een mooie en vooral lekkere avond te worden. Wij hebben er in ieder geval veel zin in.
 • 2 de leging emballage bus Reacties (0)
  Peter van Scheijndel-30-12-2017
  Afgelopen woensdag 27 december hebben we voor de 2 de keer de bus geleegd. Een berg bonnetjes.  De opbrengst was 138 euro!!! Ongelooflijk wat een donatie weer. Zo ontzettend blij😀. Ook de restaurant actie loopt voorspoedig.  We hebben nog 4 plaatsen te vergeven. Dus ik zou zeggen kom. Ook opnames gemaakt voor radio en tv. Was super leuk om te doen.  Wat ook nog een mooi bericht is. Dat Slingerland  fietsen in Haastrecht iedereen een onderhoudsbeurt geeft voor zijn/haar fiets.  Voordat je de berg opgaat.  Gaaf hoor!
 • Restaurant actie Reacties (0)
  Peter van Scheijndel-23-12-2017
  Gisteravond 22 december bij "De Waag" in Schoonhoven geweest.  Ons even voorgesteld aan Greet de With. Wat een leuke locatie en brasserie.  Erg intiem en gezellig! De raamposters afgegeven voor de restaurant actie van 8 februari aanstaande.  Ook de tafel driehoekjes en flyers. We hopen op veel aanmeldingen voor deze avond.  We zijn druk aan het lobbyen daarvoor bij familie, collega's, vrienden en kennissen. 
  Zondag werken we mee aan de kerst marathon op de radio.  We hebben er veel zin in. Fijne kerstdagen iedereen. 
 • 1 ste leging emballage busReacties (0)
  Peter van Scheijndel-18-12-2017
  Vandaag voor het eerst de bus geleegd bij Plus Van Der Vlist. Er zaten een hele berg emballage bonnetjes in. En wel voor 102,70 euro!! Wat een opbrengst de 1 ste week.  Niet te geloven.  We zijn hier enorm blij mee.
 • 1Ste grote sponsorReacties (0)
  Peter van Scheijndel-13-12-2017
  Vandaag 13 december 1 ste grote sponsor van 500 euro binnen gehaald! Geweldig! Koudstaal verzekeringen uit Schoonhoven! Echt heel blij mee. Inmiddels hangt erbij Plus van der Vlist een donatie bus voor de emballage bonnetjes. Hier hopen we ook veel geld  mee binnen te halen. En aankomend weekend ga ik met Eric op pad naar de Waag in Schoonhoven.  Of zij mee willen doen met de Restaurant actie van 8 februari 2018. 
 • Reacties (0)
  Peter van Scheijndel-8-12-2017
  Vandaag 8 december bij Plus Van der Vlist emballage bus opgehangen. Fijn dat we deze kans krijgen en medewerking.  We hopen op vele emballage bonnen! Vanavond bij Wim Rodenburg mij definitief ingeschreven voor de Alp d'Huzes. Ik kan er niet meer onderuit. 
  Heb er enorm veel zin in en ga mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk sponsors te vinden. En natuurlijk het snot voor de ogen trainen om zoveel mogelijk keer de Alp te beklimmen. 
 • Reacties (0)
  Peter van Scheijndel-9-12-2017
  6 december 2017 naar 1 ste vergadering geweest bij Rtv Krimpenerwaard.  Daar voor het eerst de mede teamleden ontmoet. Wat een prachtige groep enthousiaste mensen. Allen vol ideeen en plannen. Er waren een paar oudgediende maar ook veel nieuwe gezichten. Op de foto gegaan voor de website van team krimpenerwaard.  Sponsor plannen besproken. Overnachtingen en het to-do lijst voor de komende weken.

Top Donaties

Team Krimpenerwaard
1.000,00
Team Krimpenerwaard diverse acties
754,00
Soet Wonen & Slapen
500,00
Jan Koudstaal Vastgoed & Assurantien BV
500,00
Jolanda vanScheijndel
252,00

Onze sponsors