Perry Van Der Sanden

Perry Van Der Sanden

Behaald : 4.152,11
Toegezegd: 0,00
Doel: 4.000,00
100% Complete
4 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Na jaren dit evenement vanaf de zijlijn aanschouwd te hebben, heb ik dit jaar besloten om deel te nemen aan de editie van 2018. Het bijzondere is dat ik dit samen ga doen met mijn vrouw Joseth. Zij ervaart als polikliniekassistente Oncologie dagelijks wat voor verdriet dit met zich meebrengt. Ook wij zijn de afgelopen jaren in onze familie en vriendenkring meerdere malen met de neus op de harde feiten gedrukt, welke kommerende ellende aan deze ziekte kleeft. Ik besef heel goed dat mijn bijdrage niet meteen het probleem morgen oplost. Maar zonder al deze bijdrages zal het dan ook nooit worden opgelost. We moeten niet terugkijken. Terugkijken heeft geen toekomst, vooruitkijken en actie ondernemen zijn het fundament voor een toekomst zonder kanker. Dit doen we niet alleen, maar met zijn allen hebben we de verplichting om de volgende generaties te verlossen van deze ellende. Mijn favoriete club heeft hier een prachtige lijfspreuk voor: "Eendracht maakt Macht".
Verder heeft deze deelname voor mij persoonlijk nog een bijzondere lading. Het jaar 2017 was binnen Familie van der Sanden een zeer heftig jaar, wat zijn sporen inmiddels heeft nagelaten op mij persoonlijk. Deelname aan AD6-2018 moet een afsluiting worden van een moeilijke en zware tijd en een hommage aan allen die ons zijn ontvallen.

Prikbord

 • Reacties (0)
  Perry Van Der Sanden-19-02-2018
  Stevige trainingsweek achter de rug. 2 stuks cardiotrainingen - 3 stuks fietstrainingen en 2 stuks wandeltrainingen. Alle disciplines voor mijn doel op 7 juni zijn aan bod gekomen. 26 kilometer gewandeld, 192 kilometer gefietst, 832 hoogtemeters gemaakt. We komen langzaam in shape!! 
   
 • Start januari 2018Reacties (0)
  Perry Van Der Sanden-7-01-2018
  Nieuw jaar, tellers weer op nul. 
  Gisteren met Joseth een wandeling van 10 km gemaakt in Vijlen bij het Hijgend Hert. Onzettend modderig en sommige paden nauwelijks begaanbaar. Na afloop is de appeltaart en een pilsje dan ook een heerlijke beloning.
  Vandaag een fietstocht gemaakt van 57 km. Een koude wind maakte het er niet heel comfortabel op. Maar opgeven is geen optie!!

  Al met al, een fijn en voldaan trainingsweekend!!
 • Reacties (0)
  Perry Van Der Sanden-26-11-2017
  De eerste week van onze kaarsen actie voor Alpe D'HuZes 2018 zit erop. In totaal hebben we 9 stuks aan de man gebracht. Dank Hans Verouden, Maria Tholen, Ans Vd Sanden, Lotte van der Sanden, Henny Backus en Annelies van der Sanden. Er zijn nog meer dan voldoende kaarsen beschikbaar. De kaarsen zullen licht en een boodschap meenemen naar de Alp en door ons team aldaar worden ontstoken. Voor 5 euro heb je al jouw persoonlijke kaars. Stuur een persoonlijk bericht bij interesse. (Gaat makkelijk via IDeal 😉). Elke Euro telt tegen de strijd tegen kanker. Opgeven is geen Optie!! Dank je wel! 
 • Confronterend maar ook mooi!!Reacties (0)
  Perry Van Der Sanden-20-11-2017
  Langzaam
  maar zeker loopt 2017 ten einde. Godzijdank, want wat is/was dit een beroerd
  jaar voor mijn familie en mezelf.

  Hoop doet
  leven, en dat is precies wat we vandaag hebben ervaren. Samen met mijn moeder
  heb ik de ochtend vertoeft in het Anna ziekenhuis. Een 2-tal gesprekken gevoerd
  over de voortgang van het behandeltraject van mijn moeder. Alle waardes en
  getallen staan in het groene gebied wat als positief moet worden gezien. Over 3
  maanden de laatste check en dan gaat ze de jaarlijkse controle in gedurende 10
  jaar. MOOI resultaat. Ik zal vanmiddag wel even naar de Heilige Eik wandelen om
  dit fijne nieuws aan ons pa te vertellen. Kan ik hem ook mededelen, voor zover
  hij dat zelf nog niet gezien heeft, hoe we de 3 punten hebben weg gekaapt in
  Zwolle.

  Dan
  mezelf.........vanmorgen mijn tweede week begonnen van het multidisciplinaire
  behandeltraject bij Belife in Rosmalen. Lekker om weer lichamelijk bezig te
  zijn. Woensdag hebben we een afspraak staan om de "binnenkant" eens
  verder onder de loep te nemen. Dat valt nog niet zo mee, moet ik eerlijk
  bekennen. (Accepteren -loslaten-rust etc......).

  Dan toch
  nog even terugkomen op de bijzondere dag die @Joseth van der Sanden en ik gisteren
  beleefd hebben in Nieuwegein. Hier was de eerste bijeenkomst gepland voor Alpe
  D'HuZes 2018. Wat een prachtige emotionele aangrijpende verhalen. Ook mooi om
  te horen en zien waar al dat geld (100% rechtstreeks naar KWF) naar toe gaat en
  wat de tastbare resultaten zijn. Veel is er ook nog nodig, zodat uiteindelijk
  niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker. Via onze eigen actiepagina's kan
  men doneren en/of sponsor worden.

  Sluit ik af
  om iedereen een fijne week te wensen.
 • Rustige kilometers gedraaidReacties (0)
  Perry Van Der Sanden-5-11-2017
  Hallo beste volgers en (aankomende) donateurs/sponsors,
  Vandaag een lekkere rustige ochtend tocht gemaakt. Niet hard gefietst, maar ervoor zorgen dat we voldoende kilometers in de benen gaan krijgen. Het was een frisse ochtend om in te starten, maar uiteindelijk kwam de zon door, waardoor de natuur de pracht aan kleuren toonde. Teveel mensen willen ook nog kleur geven aan het mooie leven, maar helaas is kanker nog niet uitgebannen. Daarom blijf ik me inzetten om zoveel mogelijk donaties en sponsors binnen te halen. Want opgeven is geen optie!!
 • Eerste hoogtemeters!!Reacties (0)
  Perry Van Der Sanden-19-10-2017
  Hallo beste volgers en (aankomende) donateurs/sponsors,
  Nadat ik toch al een paar jaartjes fiets, heb ik vandaag ervaren wat dat inhoud, "Hoogtemeters". Volgens de experts komt het vooral aan op het regelmatig trainen van de hoogtemeters. Welnu, een tochtje uitgezocht in het mooie pittoreske Zuid Limburg. Pffffffffff....ik weet wat men nu bedoeld. De enige ervaring die ik had met hoogtemeters, was thuis de stoeprand af- en oprijden. Maar goed het begin is gemaakt, en wat zeur ik nu, als je bedenkt hoeveel leed er nog steeds is bij veel mensen die hun naaste hebben verloren, of nog midden in een traject zitten. Kom op Perry!! Opgeven is GEEN optie!!! 
   
 • Start 12-10-2017Reacties (0)
  Perry Van Der Sanden-12-10-2017
  Hallo volgers, Hierbij mijn eerste blog nadat Joseth en ik onszelf hebben aangemeld. Indrukwekkend de vele reacties die je binnen 30 minuten mag ontvangen na live zetten van je actiepagina. Dit belooft wat als we verder in het traject zitten. Voor mij persoonlijk breken spannende tijden aan. Zoals de meeste wel weten, zit ik momenteel in een moeilijke psychische en lichamelijk periode. Eind oktober start een multidisciplinair traject op. Dit moet links- of rechtsaf mij de weg naar boven wijzen. Een weg naar boven die ik in juni 2018 een paar keer wil bedwingen. Pijn speelt daarbij geen rol...pijn hebben mensen gehad die ons helaas zijn ontvallen aan deze ***ziekte(Sorry). Ik ben er nog niet klaar voor, maar ga er wel voor zorgen dat ik er tegen die tijd klaar voor ben. Links- of rechtsaf, mij om het even, naar boven voor een gezond leven!!

Top Donaties

Loempia enKaarsen
350,00
JM Installatietechniek
350,00
Loempia EnKaarsen
300,00
Loempia Deel 6
300,00
CRH Mobile Fencing & Security
250,00

Onze sponsors