Paola  Papen

Paola Papen

Behaald : 2.233,50
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
89% Complete
1 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
“What day is it?"
It's today," squeaked Piglet.
My favorite day," said Pooh.”

En dat is het iedere dag weer...my favourite day, soms pakt het in de loop van de dag anders uit maar dan zijn er altijd weer een nieuwe rondes en nieuwe kansen op de volgende today.

Kanker... voor mij allang geen woord meer maar een onderdeel van mijn leven, als patiënt maar nog veel lastiger, als vriendin. Vooral dat laatste vind ik moeilijk. Mijn eigen ziekteproces is verre van makkelijk mede door mijn nierfalen en een heleboel ander gedoe, maar naast mijn lieve vrienden staan zonder iets aan deze ziekte te kunnen doen vind ik vele malen zwaarder.

In 2016 stond ik met rollator en een lijf dat niks meer kon bij de finish om mijn stoere dappere vriendin Chantal aan te moedigen... waarop zij aangaf dat ze zo graag samen met mij naar boven zou willen... tsja, dat ging hem niet worden dachten we... of toch? We hadden toch tandems gezien? Ik kwam in aanraking met het geweldige 2climb2raise team en samen met mijn captain Arjan haalde ik in 2017 de top..... onvoorstelbaar om samen met hem en Chantal over de finish te gaan.... maar tegelijkertijd wakkerde het een lichtje aan... kijk mij nu eens fietsen.... zou er meer inzitten? Want het werkt echt twee kanten op... mijn onmacht omzetten in kracht door te proberen zoveel mogelijk geld op te halen om deze ziekte een halt toe te roepen maar voor mij persoonlijk is het 1 van de mooiste dingen sinds jaren... de vrijheid van het fietsen, er gaat letterlijk een wereld voor me open en het maakt me zo ontzettend gelukkig... onvoorstelbaar dat dit me overkomt. Ik gun dat iedereen.

Ik ben hartstikke trots dat ik samen met dit geweldige team deze uitdaging aan mag gaan, jullie rocken bigtime....enne captain.... wat stoer dat je dit avontuur weer aandurft met mij, zeker nu je me echt kent :-).... maar leef je leven mensen, want het is nu eenmaal zo dat je geen invloed hebt op wát er allemaal met je gebeurt en wat je moet doorstaan in het leven maar dat je wel kunt bepalen hoe je daar mee omgaat... ga ervoor....

In liefdevolle herinnering aan Daphne en Francy die ik intens mis en veel te jong aan deze kakziekte zijn overleden... en deze is voor jou Tallie!!! Om zoveel dingen maar vooral omdat we altijd weer kunnen lachen, we altijd weer een sprankje hoop vinden en we eruit halen wat erin zit.... door jou ben ik gaan fietsen en is mijn wereld verandert... en omdat ik je nog lang niet kan missen... dus fietsen Pollie!! Today is your day

Prikbord

Top Donaties

wim Veugelink
500,00
Chantal Heuvelmans
467,50
Fam. Veldhuis
200,00
Fuck Cancer Socks
110,00
Anoniem
100,00

Onze sponsors