Mieke van de Pas

Mieke van de Pas

Behaald : 9.045,00
Toegezegd: 200,00
Doel: 5.000,00
100% Complete
Steun Mij
1 beklimmingen 1 juni 2017
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Tussenstand
Ik ben 24 jaar en eind juli heb ik ontdekt dat ik borstkanker heb. Op dat moment heb je helemaal geen tijd om na te denken. De draaimolen draait. Ruim een week later begon ik al aan mijn eerste chemo en twee maanden later, in oktober, belandde ik mentaal in een diep dal. De wereld om je heen gaat door, terwijl jij stil staat, zelfs achteruit gaat. Er zijn zoveel mensen om me heen die me graag willen helpen, maar niemand kan iets doen. Ik moet hier zelf doorheen en dat voelt eenzaam. Juist op dat moment werd op het werk bij De Heus een mailtje rondgestuurd dat er nog deelnemers voor Alpe d'HuZes 2017 gezocht werden. Dat had ik nodig! Een uitdaging om naar uit te kijken. Weer vooruit te kijken.

Na een half jaar chemo volgt een borstamputatie en daarna hormoontherapie. Ik heb geen idee hoe de komende tijd eruit gaat zien, maar ik ga 1 juni die berg oprennen. Het liefst zo hard mogelijk. Alle frustraties eruit.

En hier sta ik niet alleen voor. Natuurlijk gaan er collega's mee, maar ook thuis word ik gedragen. Mijn ouders, alle drie mijn broertjes incl. aanhang, mijn peettante en nog een paar vrienden gaan op 1 juni allemaal die berg op. Op deze manier kunnen al die mensen die graag wilden helpen toch wat doen. Er is namelijk heel erg veel geld nodig voor onderzoek en er zijn heel erg veel betrokken mensen nodig om zoveel geld bij elkaar te krijgen. Die saamhorigheid vind ik mooi. Alleen kom je nergens, maar samen kunnen we de wereld aan.

Als ik straks de finish over ben, gaan we proosten. Proosten op het leven. Leven alsof elke dag de laatste kan zijn. Geniet van alle kleine dingen!

  Top Donaties

  Anoniem
  800,00
  Rosalie vanEmous
  360,00
  Familie Beerens
  320,00
  Vida Loca
  290,00
  Anoniem
  250,00

  Onze sponsors