Martin Schepers

Martin Schepers

Behaald : 2.207,50
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
88% Complete
6 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Kanker, een vreselijke ziekte en iedereen heeft er helaas wel mee te maken in zijn of haar naaste omgeving.

Ook ik heb er de afgelopen jaren meerdere malen mee te maken gehad. De reden om komend jaar mee te doen aan de Alpe d'Huzes (op donderdag 7 juni 2018 maximaal 6 keer de Alpe d’Huez op fietsen) is het overlijden van mijn collega Iwan Kokhuis eind 2016 op de leeftijd van 38 jaar, vrouw en kinderen achterlatend.
Bij hem werd enkele jaren geleden een agressieve vorm van huidkanker vastgesteld waarvoor hij uitgebreid is behandeld met geld vanuit KWF kankerbestrijding. Na de behandeling werd hij genezen verklaard en als tegenprestatie voor zijn behandeling had hij het doel om zelf mee te doen aan de Alpe d'Huzes om geld in te zamelen voor meer en betere behandeling voor lotgenoten.
Helaas is de kanker toch teruggekomen, agressiever dan daarvoor, waardoor hij dit helaas niet meer heeft kunnen doen. Zijn vrouw en vrienden hebben daarom team Kokki (zijn bijnaam) opgericht waar ik me samen met een andere collega bij heb aangesloten. Als team hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen door zo vaak mogelijk (maximaal 6 keer) de Alpe d'Huez op te fietsen.

Ik ben daarom op zoek naar sponsoren die me willen steunen door een bijdrage per beklimming of eenmalig te doen die rechtstreeks ten goede komt aan KWF kankerbestrijding. Ik zal die dag alles geven om 6 keer de Alpe d’Huez op te fietsen en daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Prikbord

  Top Donaties

  Bidon actie Xsens
  385,00
  Anoniem
  250,00
  TV TRIOS Borne
  100,00
  Casper Peeters
  100,00
  Daniel Roetenberg
  66,00

  Onze sponsors