Marijke Van Den Hamer

Marijke Van Den Hamer

Behaald : 192,19
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
7% Complete
2 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Samen met mijn teamgenoten gaan we ook in 2018 de strijd met de Alpe weer aan. Dit jaar beklim
ik voor de derde keer de Alpe d'Huez. Ik hoop hiermee een klein beetje bij te kunnen dragen aan kankeronderzoek, om er zo voor te zorgen dat er niemand meer dood gaat aan kanker. Aangezien ik te voet naar boven ga heb ik geen fysieke bagagedrager, maar ik draag wel veel mensen met mij mee.


Allereerst mijn broer Tim, die overleed toen ik 18 was, hij werd slechts 21. Ik zal nooit bij zijn afstuderen zijn en hij niet bij dat van mij. Als ik ga trouwen zal hij er niet bij zijn en ik zal nooit zijn vrouw leren kennen. Mijn kinderen zullen nooit een oom hebben of kunnen spelen
met zijn kinderen. En ik zal altijd voor een dilemma blijven staan over wat te antwoorden op de vraag "Heb je broers of zussen?", want ik ben geen enig
kind, maar heb ook geen broers of zussen.

Maar ik beklim de Alpe d¹Huez niet alleen voor mijn broer. Ook voor mijn tante Karin die overleed toen zij 45 was, mijn oma Diny die 87 werd en mijn klasgenoot Tobias die op zijn 21e overleed.

Ik loop voor een toekomst waarin we onze dierbaren niet meer hoeven te verliezen aan deze verschrikkelijke ziekte. Waarin kanker geen levens meer verwoest. Een toekomst waarbij we kanker niet meer uit hoeven te drukken in overlevingskansen, maar hooguit in het aantal maanden voordat je weer beter bent.

  Top Donaties

  Anoniem
  50,00
  Erik Racké
  42,19
  Anoniem
  40,00
  Monique Steenhuis
  25,00
  Anoniem
  20,00

  Onze sponsors