Marco van Nassau

Marco van Nassau

Behaald : 8.784,00
Toegezegd: 0,00
Doel: 8.500,00
100% Complete
6 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Zolang er nog steeds mensen sterven aan kanker, is de strijd niet gestreden.

In 2018 ga ik me voor het 5e jaar inzetten als deelnemer tijdens Alpe d’HuZes, om de eenvoudige reden dat er nog steeds mensen doodgaan aan kanker en dat moet stoppen.

Het is alweer (bijna) 15 jaar geleden dat mijn moeder de strijd tegen kanker heeft verloren en in die tussenliggende jaren is er gelukkig al veel bereikt op het gebied van behandelmethoden voor deze ziekte. Hierdoor zijn al vele vormen van kanker goed te behandelen en zelfs te genezen. Helaas geldt dat nog niet voor alle vormen en varianten van deze ziekte en daarom is en blijft er veel geld nodig voor het noodzakelijk onderzoek. En jij kunt hierbij helpen!

Ter nagedachtenis aan mijn moeder en alle andere dierbaren die de strijd tegen kanker hebben verloren, zet ik me in voor de stichting Alpe d’HuZes die met al de opgehaalde sponsorgelden (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker bevordert en ondersteunt met het ultieme doel dat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Team Alpe du Best heeft in de afgelopen 8 jaar al meer dan € 1.100.000 bijgedragen aan Alpe d’HuZes en ook dit jaar gaan we weer als team er alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor dat noodzakelijke onderzoek. Zelf hoop ik ook een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het totale sponsorbedrag, maar hier heb ik jouw hulp bij nodig!

Steun mij daarom met een financiële bijdrage. Je kunt kiezen voor een vast bedrag of een bedrag per (gerealiseerde) beklimming. Als je als bedrijf geïnteresseerd bent in de sponsormogelijkheden, stuur dan je mail naar mvannassau@tuv-nord.com. We gaan ervoor om zoveel mogelijk geld op te halen, dus elk bedrag is welkom!

STEUN MIJ EN DONEER!

Voor acties van ons team Alpe du Best zie onze website www.alpedubest.nl

Prikbord

  Top Donaties

  Jinius QESH
  1.000,00
  TÜV Nederland
  500,00
  Lean Quality B.V./Leanforms B.V.
  500,00
  Foto Aartsen & AvdW Design
  500,00
  Anoniem
  460,50

  Onze sponsors