Marcel  Kraaijvanger

Marcel Kraaijvanger

Behaald : 11.881,95
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
Steun Mij
6 beklimmingen 1 juni 2017
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
“Liefde maakt verdriet lichter, verdriet maakt liefde sterker”

Deze woorden hebben voor mij en mijn familie een bijzondere betekenis en iets wat we de afgelopen jaren hebben ondervonden. In september 2011 kregen wij te horen dat mijn moeder een ongeneeslijke vorm van alvleesklierkanker had. Een half jaar later is mijn moeder dan ook op 68 jarige leeftijd overleden aan deze vreselijke ziekte. Nauwelijks gewend aan het feit dat je moeder er niet meer is kregen we exact 4 jaar later te horen dat mijn zus (47 jr) ook een ongeneeslijke vorm van kanker heeft. Buiten dat je er zo veel mogelijk voor ze wil zijn en al het mogelijk wil doen, sta je als zoon/broer vaak machteloos aan de zijlijn.
Mede doordat ik eigenlijk noodgedwongen besmet ben geraakt met het fietsvirus was het voor mij al snel duidelijk dat ik door mij op te geven voor Alpe d’Huzes het wielrennen kan combineren met een goed doel en zo daadwerkelijk wat kan bijdragen aan de strijd tegen kanker. Ik heb met eigen ogen kunnen zien tijdens de behandelingen van mijn moeder en zus dat er echt resultaten worden geboekt door onderzoek, mede gefinancierd door het KWF. Daarom wil ik de uitdaging aangaan om 6 keer de Alpe te beklimmen en zodoende mijn steentje hier aan bij te dragen. Ik ben er van overtuigd geraakt dat er helaas nog steeds veel geld nodig is om kanker niet een synoniem voor de dood te laten zijn.
Van mijn zus heb ik een spaarvarken met de eerste donatie gekregen met de opdracht om deze zo vol mogelijk te krijgen omdat opgeven nu eenmaal geen optie is.

Prikbord

  • Reacties (0)
    Marcel Kraaijvanger-29-11-2016
    Zondag 27 November is mijn zus Hilde ingeslapen na een strijd die niet gewonnen kon worden. Ben ontzettend trots op haar hoe ze met deze klote-ziekte is omgegaan en heb bewondering voor de manier waarop ze dit gedragen heeft. We zullen je ontzettend gaan missen maar je bent voor altijd in ons hart. Ik zal er alles aan doen op 6x die berg op te gaan voor jou. Love you.

Top Donaties

Afscheidsdienst Hilde
1.823,83
Benefietavond Oldershove
1.259,81
Vrienden van Wessel
1.164,01
Anoniem
1.085,00
Ester Gelsing Kinderopvang
1.000,00

Onze sponsors