Ingrid Kantelberg

Ingrid Kantelberg

Behaald : 3.622,83
Toegezegd: 0,00
Doel: 3.300,00
100% Complete
2 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
IK DOE MEE!! Ik ga naar boven wandelen! Hopelijk lukt me dat twee keer. Die inspanning wil ik graag leveren en ik ga er hard voor trainen. Maarrrrr…. ik heb jullie hulp hard nodig om hele zieke mensen te helpen aan een langer leven of ervoor te zorgen dat er meer onderzoek komt naar genezing van kanker.

Waarom ik meedoe?
Mijn grootste drijfveer is mijn moeder. Mijn moeder is op 59-jarige leeftijd overleden aan longkanker. Ze heeft haar ziekte zo dapper gedragen. Ik was altijd al trots op haar maar erop terugkijkend heb ik nog meer respect voor haar gekregen. Ik stond machteloos aan de zijlijn. Ze heeft mij door die periode gesleept en ze was in staat om mij, mijn vader en broer te troosten. Deze uitdaging een keer aangaan ben ik haar eigenlijk wel verschuldigd. Zij is zo sterk geweest, nu is het mijn beurt.

Ik ben al twee keer naar het Alpe d’HuZes evenement geweest als toeschouwer. Mijn partner, Bart, heeft al meerdere malen op de fiets de berg beklommen. Evenals andere vrienden. Super knap! De inspanning van al die mensen die ploeterend, de een meer dan de ander, boven zien te komen, is mooi, indrukwekkend en emotioneel om mee te maken. Zoveel mensen die op één of andere manier te maken hebben gekregen met de ziekte kanker. En eigenlijk wie heeft er in zijn omgeving niet mee te maken gehad. Die inzet van al die deelnemers is geweldig. Dus toen Ghislaine aan mij vroeg om mee te doen, samen met Lieke en Joseth, was nee zeggen geen optie.

Even niet aan de zijlijn staan maar me actief inzetten, voelt goed. IK DOE MEE!!

Naast mijn sportieve inzet is natuurlijk het inzamelen van geld voor onderzoek het belangrijkste. Daar gaat het uiteindelijk om. Ik wil aan het einde van die dag een zak geld in kunnen leveren om wetenschappers de kans te geven nog beter onderzoek te kunnen doen en daarmee patiënten te helpen. Ik wil benadrukken dat alle deelnemers de kosten voor het evenement zelf dragen. Alle gesponsorde euro’s komen in het potje voor onderzoek.

Het zou ontzettend gaaf zijn, als jullie mij willen sponsoren om die zak met geld in te kunnen leveren. Het is niet voor mij, het is voor alle patiënten die nog heel lang bij hun familie moeten kunnen blijven. Er zijn ook sponsorpakketten, we vermelden dan een bedrijfslogo op diverse uitingen (vanaf 100 Euro); ik stuur je graag de info.

Vele kleine beetjes helpen!! Dus klik op die knop →

Ik ben jullie zeer dankbaar.
Ingrid

  Top Donaties

  HTCE Site Management B.V.
  1.000,00
  HJ De Rooy Lederwaren
  462,15
  Brunch Bios actie
  281,25
  Bridgedrive
  202,60
  Astrid vd Heuvel & vriendinnen
  180,00

  Onze sponsors