Inge Bogers

Inge Bogers

Behaald : 285,00
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
11% Complete
1 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Tussenstand
In juni is er bij mij borstkanker vastgesteld. Een hele schrik, ineens staat je wereld op zijn kop en dat van je naasten ook. Ik ben druk bezig met het proces. De laatste chemo's en dan volgt in januari de operatie. Daarna zal bekeken worden hoe verder. Ik ben de Stichting 2climbtoraise erg dankbaar dat ik achterop de tandem de berg mag gaan bedwingen!
Het is mijn persoonlijke doel om alle shit op de berg achter te kunnen laten en weer verder mijn leven op te pakken, Maar ik fiets ook voor diegene die niet kunnen fietsen en ik fiets ook voor onderzoek. Want wat zou het mooi zijn als kanker te genezen is. 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Dat moeten we gaan stoppen. Doneer!! Opgeven is geen optie. Still going strong en carpe diem!!

Prikbord

 • Laatste chemo'sReacties (0)
  Inge Bogers-6-12-2017
  Wat in juni nog zo'n lange tijd leek, is toch redelijk snel verlopen. Vanochtend chemo 12 gehad..nog maar 2 te gaan. 20 december de laatste chemo.
  Raar is dat..zo naar dat moment uitgekeken, maar nu toch ook wel een kriebel in de buik en dan..hoe verder. In januari volgt de operatie.

  Een half jaar geleden dacht ik alleen maar hoe kom ik het half jaar in godsnaam door. Intussen weet ik dat je zeker ook goede dagen hebt tijdens een chemoperiode. En dat humor, soms zwartgallig, en muziek je ver kunnen brengen. Hoop en vertrouwen in de toekomst...hoe moeilijk ook, maakt het draaglijk. De ene dag wat beter dan de andere, maar toch. Er voor gaan. Vandaar ook de uitdaging om de beroemde berg op te gaan. We gaan ervoor..do it...opgeven is geen optie. Doneer!! 


 • Reacties (0)
  Inge Bogers-6-12-2017
  Niets is toevallig...al is dat weleens confronterend. 2 weken geleden zag ik op FB de oproep van de stichting 2climb2raise. Ze waren op zoek naar stokers.  Mensen met kanker of ex kanker patiënt en die de Alpe du Huez op fietsen. Achterop de tandem. In eerste instantie nog steeds die schrik. O ja..ik bén kanker patiënt en daarna de gedachte...misschien iets voor mij. Maar ik parkeerde het in mijn hoofd..maar het bleef door mijn hoofd spoken...
  Uiteindelijk een mail gestuurd en vrij snel  bericht terug .  Ze wilden graag met mij in gesprek. Twee enthousiaste heren vertelden honderduit. De glimlach ging niet meer van mijn gezicht. Dit was een speciale kans...  

  En natuurlijk heb ik me opgegeven. Op deze manier zou ik heel graag de K -periode af willen sluiten. Alle shit op die berg achter te kunnen laten en door te gaan. Maar oo om geld in te zamelen, voor hen die niet kunnen fietsen. 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. 1 op de 7... Niet normaal. Dus daarom doe ik mee. Wil je mij steunen.. heel graag. Doneer! Alvast heel hartelijk bedankt!

Top Donaties

Anoniem
100,00
Anoniem
50,00
Yvonne Herrebout
50,00
Anoniem
40,00
Anoniem
25,00

Onze sponsors