Ilja Bakker

Ilja Bakker

Behaald : 2.770,80
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
1 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
In 2015 ben ik voor het eerst met Radio d'Huzes mee geweest naar Frankrijk. Wat een ervaring! Al die verhalen, al die saamhorigheid, dat laat je nooit meer los.
In 2017 ben ik wederom met Radio d'Huzes afgereisd naar de Alpe en toen heb ik samen met cameraman Egbert de berg bewandeld. Daar kwam voor mij het moment dat ik besloot me dit jaar als deelnemer op te geven.

Als teamlid van Team Krimpenerwaard ga ik mij in 2018 inzetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, zodat er steeds meer succesverhalen gerealiseerd kunnen worden over vroege diagnoses en nieuwe medicijnen.

Ik zal de Alpe opwandelen op woensdag, zodat ik op donderdag voor Radio d"Huzes weer verslag kan doen.

Doe ik alleen maar mee vanwege de mooie ervaringen van de afgelopen jaren? Nee. Ook ik neem vele mensen mee de berg op. Gelukkig niet in de directe naaste familie, maar wel collega's, goede vrienden en kennissen. Sommigen draag ik mee in mijn hart omdat ze er niet meer zijn, anderen zijn in mijn gedachten omdat ik weet dat ik voor hèn loop. Laat mijn bescheiden steentje bijdragen aan dat grote doel: niemand meer dood aan kanker. Ik ga er voor!

Wilt u mij steunen? Klik dan op de button "Steun mij" en stort uw donatie onder vermelding van mijn naam. Alvast bedankt.

Prikbord

 • De tijd vliegtReacties (0)
  Ilja Bakker-6-04-2018
  Wat vliegt de tijd als je het druk hebt met het organiseren van acties. De restaurantactie was een groot succes: in totaal hebben we als team €17.000,-- opgehaald! Verder is de Spinningmarathon inmiddels geweest en nog wat andere losse acties. Onze teller staat momenteel op een mooie €45.000,--.

  Met nog twee grote acties te gaan blijft er soms weinig tijd over voor trainen of je blog bijhouden. Maar wat is het nog steeds leuk om het met z'n allen aan te pakken. Ieder zet zijn of haar talenten in voor het inzamelen van geld. De één brengt grote sponsors binnen, de ander regelt het drukwerk en een derde zet fietsroutes uit.

  Zelf netwerk ik in mijn eigen omgeving: hier een praatje, daar een flyer. Het levert misschien geen grote bedragen op, maar elk bedrag komt uit een goed hart. Verder organiseer ik samen met teammatje Chantal de Dinnershow op 17 mei. Hoe leuk is het als mensen belangeloos toezeggen te komen optreden die avond. Via deze weg alvast een bedankje naar Nico, Erik, René en Daniël voor de diverse  muzikale bijdragen.

  Nog 60 (!) dagen en dan ga ik de berg op. Ik heb er enorm veel zin in!
 • Eerste grote actie nu al een succesReacties (0)
  Ilja Bakker-31-01-2018
  Volgende week donderdag, 8 april, is de eerste grote actie van Team Krimpenerwaard. In twaalf restaurants gaat die avond €20,00 per menu rechtstreeks naar Alpe d'Huzes.

  We zijn allemaal ingedeeld bij één van de restaurants; zelf mag ik mijn verhaal vertellen in Eetcafé De Nar in Lekkerkerk. Waarom ga ik naar Alpe d'Huzes, wat houdt het evenement in en wat wordt er met het ingezamelde geld gefinancierd?

  In korte tijd waren alle 50 plaatsen in De Nar gereserveerd, ongelooflijk! En dat alleen door regelmatig berichten te plaatsen op Facebook en door wat posters en flyers in het dorp te verspreiden. Ik ben echt aangenaam verrast. Dat belooft wat voor de komende maanden.

  Binnen het team zijn de taken verdeeld voor de organisatie van andere grote acties en ik mag samen met teammaatje en vriendin Chantal Koster een Dinnershow gaan organiseren.
  Noteer alvast in de agenda: donderdag 17 mei, Koetshuis Krimpen a/d Lek. Een heerlijk diner in combinatie met tal van optredens, dat is een mooie uitzwaai-actie anderhalve week voordat we afreizen.

  Wil je op de hoogte blijven van alle acties? Check dan de Facebook en de website van Team Krimpenerwaard.

  Tot de volgende blog!
 • Mijn eerste maand als teamlidReacties (0)
  Ilja Bakker-31-12-2017
  Voor het eerst lid zijn van een team is best wel wennen. Het enthousiasme van de overige leden is stimulerend, het tempo van actie ondernemen soms erg hoog.

  Wat ik prettig vind aan Team Krimpenerwaard is dat iedereen elkaar in zijn/haar waarde laat. Iedereen heeft andere talenten en daar maken we als team gebruik van. Is sponsorwerving niet jouw ding? Dat geeft niet, dan neem je een ander deel van de acties onder je hoede. 

  De data voor de diverse acties zijn al bekend. Op 8 februari kan er voor €30,00 een driegangenmenu gegeten worden in één van de deelnemende restaurants in de Krimpenerwaard. Van dit bedrag gaat €20,00 naar Ad6. Op 17 maart gaan we spinnen en zumba'en en op 14 april wandelen en fietsen. Tot slot is er op 17 mei een dinnershow met verloting.

  We gaan er met het team een mooi jaar van maken met als hoogtepunt 6 en 7 juni!

Top Donaties

team krimpenerwaard diverse acties
1.097,00
Team Krimpenerwaard
1.000,00
Team Krimpenerwaard
105,00
Jan en Ada van deVrie
100,00
Anoniem
100,00

Onze sponsors