Henk Schobben

Henk Schobben

Behaald : 3.918,32
Toegezegd: 0,00
Doel: 4.000,00
97% Complete
4 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
In 2010 is op een verjaardag het idee ontstaan om ‘een keer’ mee te doen aan Alpe d’Huzes. Ik had geen racefiets en de plaatselijke ophaalbrug was de grootste hindernis die ik tot dan toe gefietst had. Mijn motivatie om aan Alpe d’Huzes mee te doen was omdat (te) veel dierbaren om mij heen te maken hebben (gehad) met kanker. Daarnaast kon ik best wel wat vaker van de bank en in beweging komen.

In 2011 mijn racefiets gekocht en vanaf de eerste dag verslaafd geraakt aan fietsen. Zo erg dat ik al mee deed aan de AD6 editie van dat jaar. Ik kon de plaats innemen van Marnix Tummers, die geblesseerd moest afzeggen. Ik redde het om 3 maal de klim te maken en sinds dien heeft mijn fiets ook een naam: Marnix.

In 2012 deed ik mee met een familie/vriendenteam bestaande uit lopers en fietsers. Het was een zeer warme dag en ook nu weer haalde ik de drie beklimmingen.

In 2013 en 2014 ben ik beide keer ook weer 3 maal omhoog gefietst en in 2015 en 2016 was ik teamcaptain van Teamexact.

Vorig jaar was ik er voor het eerst in 6 jaar niet bij en dat voelde vreemd om niet in de eerste week van juni niet in Frankrijk te zijn.

Dus ik moet gewoon nog een keer! En om mezelf uit te dagen dit keer niet 3 maar 4 keer omhoog. 3 x fietsen 1 x wandelen. Gewoon omdat het nog steeds nodig is geld bij elkaar te sprokkelen voor onderzoek naar kanker.

Ik daag u van harte uit gul bij te dragen aan mijn actie!

Prikbord

 • Reacties (0)
  Henk Schobben-20-02-2018
  Na lang wikken en wegen toch besloten een nieuwe racefiets aan te schaffen. Marnix heeft zijn werk sinds 2011 meer dan voortreffelijk gedaan en mag nu het stokje overdragen aan Marnix II Best.
 • Reacties (0)
  Henk Schobben-4-12-2017
  Streefbedrag verhoogd!

  Inmiddels hebben al meerdere personen hun bijdrage via mijn deelnemerspagina gestort of toegezegd. Omdat het er naar uitziet dat ik het minimale sponsorbedrag van € 2500 ga halen, heb ik een nieuw streef bedrag ingesteld: € 3333,-

  Een mooi symbolisch bedrag dat verwijst naar mijn voorgaande 4 deelnames waar ik telkens 3x op één dag de Alpe d'Huez beklom.
 • Reacties (0)
  Henk Schobben-4-12-2017
  Waarom toch weer naar die berg?

  Dit jaar was ik voor het eerst sinds 2011 niet in Frankrijk op de eerste donderdag in juni. Simpelweg omdat ik dacht dat ik er na 6 keer wel klaar mee was. (het is toch niet voor niets Alpe d’Huzes)

  Maar naar mate die eerste donderdag dichterbij kwam, begon er toch iets te kriebelen. Dat werd mede gevoed door het feit dat ik maandelijks vergader met Team Sponsorwerving van de organisatie en dat vele bekenden ook weer mee deden.
  Op 1 juni mijn AD6-polo aangetrokken, naar het werk gereden en via de app zo’n beetje iedereen qua tussentijden gevolgd. Het voelde toch een beetje vreemd die dag.

  In 2018 dan toch maar weer mee doen? Opnieuw al die trainingsuren? Opnieuw mezelf inzetten om sponsorgeld te zoeken? Waarom niet?
  En die laatste vraag kon ik maar niet beantwoorden. Dus wat als ik wél ga? Dat trainen kan geen kwaad! Mezelf inspannen om sponsorgeld bij elkaar te sprokkelen? Ik vertrouw op mijn vrienden en relaties! Als ik het ze vraag komen die zeker over de brug met de benodigde euro’s.

  Dus er is gewoon geen excuus om het niet te doen. En wat is het moto van AD6 ook al weer? Opgeven is geen optie! 
  Dus JA, ik doe in 2018 weer mee!  
 • Reacties (0)
  Henk Schobben-20-11-2017
  Sponsoren

  Mijn team Alpe DuBest heeft diverse sponsorpakketten.
  Al drie bedrijven hebben toegezegd één van deze pakketten af te nemen: AdvisieParentix en Scansys.

  Parentix en Scansys zijn trouwe sponsoren. In het
  verleden hebben zij, in de jaren waarin ik deelnam met Team Exact, ook gesponsord. Ik ben er trots op dat mijn huidige werkgever Advisie ook bereid is mij te sponsoren. 

Top Donaties

Parentix BV
1.000,00
Stichting Advisie Foundation
500,00
Scan Sys BV
500,00
Renzo Rutten
100,00
Admaa Accountants
100,00

Onze sponsors