Heleen Janssen-De Vries

Heleen Janssen-De Vries

Behaald : 1.017,50
Toegezegd: 0,00
Doel: 1.000,00
100% Complete
1 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Ik onderschrijf de missie van de Alpe d’Huzes volledig. Ik had mij vorig jaar ook ingeschreven, maar door een gecompliceerde kniebreuk kon dit niet doorgaan. Ik hoop dit jaar wel 1x de beklimming te kunnen volbrengen. Voor mij dus een uitdaging en tevens steunen van een goed doel.

Prikbord

 • 2e brief update AD6 Reacties (0)
  Heleen Janssen-De Vries-10-01-2018

                    Beste mensen,                                            10 januari 2018

   

  Heleen heeft een extra uitdaging gevonden en wil de Alpe d’Huzes  deze zomer gaan beklimmen.

   Dit is na haar ongeluk toch wel een klein wonder, zeker in aanmerking genomen dat de artsen na het ongeluk in april 2017 waarschuwden dat goede genezing nog maar de vraag was, een nieuwe knie zou misschien nodig zijn. Wij zijn heel dankbaar dat ze al zover is gekomen.  Omdat ze gebruikmaakt van de organisatie tijdens deze tocht en ze niet wil profiteren heeft ze zich ingeschreven als volwaardig deelnemer.

   

  Zo na de jaarwisseling komt dan toch de eerste week van juni inzicht en moeten onze voorbereidingen van start gaan. De eerste loopband trainingen bij Fysiotherapie Voorthuizen zitten erop. Stevig wandelen met een hellingspercentage variërend van 8%, 12%, 15%. Doel voor Arnold is om over 2 maanden een uur te lopen op 15% met een snelheid van 5 km/u. Heleen en ik zullen ook veel trainen op de langere afstanden, 14 km ligt nog niet helemaal binnen haar bereik, nog genoeg te doen dus.

  Dorien en Adwin zijn bij Albert Heijn in Voorthuizen en in Ede geweest en hebben toestemming gekregen om de emballage-zuil te mogen gebruiken in de maand maart. U kunt hier ook aan meedoen, zegt het voort binnen jullie kennissenkring. Wij verzamelen nu ook al emballage bonnetjes en of flessen en kratjes in voor Alpe d’Huzes. Het geld kan ook overgemaakt worden naar onze site.

  Openhaard hout kan ook weer gekocht worden, opbrengst verdeeld World Servants met Alpe d’Huzes.

  Wat onze “Mystery Guest” betreft kan ik helaas nog geen positief nieuws melden, ons ‘gast lid’ wordt momenteel nog tegen gehouden door wettelijke bepalingen. Het zal zo mooi zijn als het werkelijk door kan gaan.

  3 januari was te lezen dat het KWF dit voorjaar 20 miljoen stopt in diverse onderzoeken naar kanker, twee van de genoemde projecten worden volledig gefinancierd door de opbrengsten van Alpe d’Huzes 2017.

  Wij willen proberen om samen met jullie allen, de financiële doelstelling van Alpe d’Huzes te ondersteunen en zodoende het KWF nog meer onderzoek te kunnen laten verrichten.

  In latere updates hoop ik meer te vertellen over Alpe d’Huzes en wat hier om heen hangt.

  Op de site van Alpe d’Huzes hebben wij een TEAM pagina,  www.vandenbor.info  hier kunt u ons sponseren, wilt u ons persoonlijk sponseren dat kan natuurlijk ook: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/heleenjanssendevries  of www.arnoldnaardetop.nl

   

   

  Hartelijke groeten,

  Heleen en Arnold Janssen,   Email:   arnold@arnoldnaardetop.nl ,   Tel: 06 43027747

  Officiële site van Alpe d’Huzes is  www.opgevenisgeenoptie.nl

   

   

   

Top Donaties

Anoniem
500,00
Anoniem
100,00
Anoniem
50,00
Anoniem
50,00
Anoniem
50,00

Onze sponsors