Equipe JHDuZes

Equipe JHDuZes

Behaald: 28.203,54
Toegezegd: 140,00
Doel: 21.000,00
100% Complete
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Wij hebben de vreselijke ziekte kanker meerdere keren aan ons voorbij zien komen zowel in ons gezin als ook in onze familie en verder bij veel vrienden.
Om een einde aan deze ziekte te maken is er veel geld nodig voor onderzoek en voor behandelingen.
Daarom vragen wij jullie om ons team te sponsoren.

Prikbord

 • SCHAATSCLINIC 12 JANUARI 2018 !! GEEF JE OP VIA DE LINKReacties (0)
  Ninetta Boddeus-22-12-2017

  Hallo schaatsliefhebber,

  Het jaar 2018 goed beginnen met een Schaatsclinic om de toch nog es een keer de bocht goed te oefenen, techniek te verbeteren? Dit alles kan onder leiding van (oud) marathonschaatsers Jolanda Langeland, Foske Tamar van der Wal en Roelof Koops.

  Kom naar onze Schaatsclinic op ijsbaan Kardinge op vrijdag 12 januari a.s.

  Daarmee kun je voorbereid aan het natuurijsseizoen beginnen. En je steunt een goed doel, n.l. onze deelname aan de Alpe d'HuZes 2018. De opbrengst van deze clinic gaat namelijk naar het KWF.  Kosten zijn € 17,50 euro, dit is inclusief entree en een drankje na afloop.

  Opgeven kun je doen via deze button Opgeven voor de clinic.

  Graag tot ziens op vrijdag 12 januari in Groningen.

  Gert Beenes en Ninetta Boddeus

 • Reacties (0)
  Ninetta Boddeus-15-12-2017

                Nieuwsbrief Equipe JHDuZes 2018 – DECEMBER

  Lopende actie:

  Op moment van schrijven staan we klaar om met onze zelfgemaakte houten kerstdecoratie naar de Dickensmarkt in Bedum te gaan. Vandaag (15 december) staan we daar vanaf 16 uur met een mooi gevulde stand vol kerstdecoratie. Daarnaast hebben we ook het enveloppenspel met vele mooie prijzen beschikbaar gesteld door diverse ondernemers uit Bedum en omstreken.  Zaterdag, 16 december herhalen we het nog een keer op de Kersfair in Onderdendam.

  Events afgelopen maand

  Afgelopen maanden zijn we vooral met de voorbereidingen voor beide kerstmarkten bezig geweest.  

  Sportief gezien zijn we vooral bezig onze conditie op peil te houden door spinning te doen, atb’en, en ook wandelen. Jan Beenes heeft versterking gekregen. Zijn vrouw Will heeft toestemming om ook de hele week vrijaf te nemen. Zij heeft zich inmiddels aangemeld op de actiepagina: haar streven is ook om 2 keer de berg op te wandelen. Samen zullen ze voor die tijd nog wel de nodige kilometers op het platteland maken en heuveltrainingen op de loopband volgen. Top Will dat je mee gaat doen!

   (https://www.facebook.com/Equipejhduzes-634848150236698).

  Wat staat er in de planning:

  Januari

  De datum van de Schaatsclinic is inmiddels bekend:

  VRIJDAG, 12 JANUARI 2018

  Om 20.15 uur op de ijsbaan Kardinge in Groningen hopen we met een grote groep o.l.v. Jolanda Langeland, Foske Tamar van de Wal en Roelof Koops  een leerzame maar vooral ook gezellige avond te hebben. aansluitend nog vrij schaatsen of meedoen aan de toertocht met voorrijders. En na afloop warme chocolademelk met slagroom nakletsen. Dit alles voor een prijs van € 17,50 (incl, entree ijsbaan). Geef je op bij een van onze leden en kom gezellig meeschaatsen!!!!

  Tussenstand donaties

  Doel: € 20.000 euro binnen halen

  Stand tot en met 14 december: € 11.472,61.

  Tot de volgende  nieuwsbrief.

  Hartelijke groet,

  Gert, Ninetta, Theo, Jan,  Will, Janharm en Marco.

 • Reacties (0)
  Ninetta Boddeus-15-12-2017

  De flessenbonactie bij Jumbo Bedum heeft € 272,60 euro opgeleverd. Fantastisch, wordt op onze teampagina bijgeschreven!!


 • Reacties (0)
  Ninetta Boddeus-3-11-2017

  FLESSENBON ACTIE  BIJ DE JUMBO VOOR TEAM EQUIPE JHDuZes

   

   

   

  VAN 6 NOVEMBER TOT EN MET 4 DECEMBER

  LEGE FLESSEN INLEVEREN BIJ DE JUMBO BEDUM EN HET BONNETJE IN DE DAARVOOR BESTEMDE BOX DOEN.

  NAMENS ONS HELE TEAM ALVAST HARTELIJK DANK!!

 • Reacties (0)
  Ninetta Boddeus-1-11-2017

                 

  Nieuwsbrief Equipe JHDuZes 2018 – november

  Lopende actie:

  Alle tulpenbollen zijn verkocht!! Afgelopen week gingen de laatste zakjes weg. De zolder is weer leeg, de ventilatoren kunnen uit. Deze actie is een groot succes geworden. De opbrengst die we met het verkopen van tulpenbollen hebben behaald ligt rond de 3000 euro, boven verwachting! Onze sponsor Hilberts bloembollen (http://hilbertsbloembollen.blogspot.nl) uit Beilen zijn we dan ook zeer dankbaar dat hij belangeloos een groot aantal beschikbaar heeft gesteld.

  Events afgelopen maand

  In de maand oktober hebben we op de Slochterjaarmarkt gestaan met een stand. Hierover hebben we in onze vorige nieuwsbrief al iets geschreven. Verder zijn we vooral bezig geweest met het bedenken en voorbereiden van nieuwe acties, evenementen, benaderen van bedrijven om ons te sponseren. Onze facebookpagina is inmiddels ook in de lucht, ‘vind deze pagina leuk’ en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van onze verrichtingen (https://www.facebook.com/Equipejhduzes-634848150236698).

  Wat staat er in de planning:

  November:

  12 november hebben we een stand tijdens het jubileumfeest van onze schaatsvereniging: IJVG. Dit evenement vindt plaats op de schaatsbaan Kardingen in Groningen. Doel is vooral onder de aandacht brengen van deelname aan de Alpe d’HuZes, verkoop van kniepertjes. We hopen dan ook de datum voor de clinic te weten zodat we kunnen flyeren.

  December.

  15 december: stand op de Dickensmarkt in Bedum .

  16 december: stand op de kerstmarkt in Onderdendam.

  Verder zijn we bezig om een schaatsclinic te organiseren op de ijsbaan Kardinge in Groningen.  Zodra dit rond is en de datum bekend, zullen we een flyer op onze actiepagina  en facebookpagina plaatsen.

  Tussenstand donaties

  Doel: € 17.500 euro binnen halen

  Stand tot en met 31 oktober: € 7.756,80.

  Tot de volgende  nieuwsbrief.

  Hartelijke groet,

  Gert, Ninetta, Theo, Jan, Janharm en Marco.

    
 • Reacties (0)
  Ninetta Boddeus-14-10-2017

  Nieuwsbrief Equipe JHDuZes 2018 – oktober

  Lopende actie:

  Onze tulpenbollenactie loopt nog steeds door. Inmiddels zijn velen uit onze omgeving al voorzien van mooie tulpenbollen. Ze zijn nog te bestellen.  Op dit moment staat er een kistje met tulpenbollen bij Vleesveebedrijf Koops in Eexterveen (http://heerlijkrundvlees.nl) Roelof en Mariet bedankt dat jullie zo spontaan dit aanbod deden.

  Onze sponsor Hilberts bloembollen (http://hilbertsbloembollen.blogspot.nl) uit Beilen zijn we dan ook zeer dankbaar dat hij belangeloos een groot aantal beschikbaar heeft gesteld.

  Events afgelopen maanden

  September: 20 september stonden we met een kraam op de Lopstermarkt in Loppersum. Opbrengst hier was 93,75 netto.

  De jaarmarkt in Slochteren vond plaats op 4 oktober.  Hier stonden Geanne en Rene en Ninetta met een stand de tulpenbollen te verkopen. Inmiddels is aan onze waar toegevoegd: kniepertjes. Nog wel een beetje vroeg in het seizoen maar ze gaan er in als koek. Bedankt pa en moe Boddeüs voor jullie inzet hierin. Ook in Loppersum waren we uitverkocht wat betreft de kniepertjes. Opbrengst in Slochteren was 243,65 netto.

  Wat staat er in de planning:

  Aanmaken van een facebookpagina van ons team door Janharm en Marco. We hopen hiermee een groot netwerk te bereiken en ook alle donateurs en belangstellende op de hoogte te stellen van onze acties en trainingsinspanningen.

  December: diverse kerstmarkten, o.a. Onderdendam, Bedum.

  Verder zijn we bezig om een schaatsclinic te organiseren op de ijsbaan Kardinge in Groningen.  Zodra dit rond is en de datum bekend, zullen we een flyer op onze actiepagina  en facebookpagina plaatsen.

  Trainingen

  Gert heeft z’n zomerracefiets eerst ingeruild voor zn schaatsen, 3 tot 4 keer per week draait hij zijn rondjes op ijsbaan Kardinge. Daarnaast is de ATB weer van zolder gehaald en de eerste ATB tocht al gepland. Theo, Janharm en Marco zullen in het weekend van 14 oktober ook een ATB tocht in Brabant gaan fietsen.

  Tussenstand donaties

  Doel: € 15.000 euro binnen halen

  Stand tot en met 13 oktober: € 4.271,20.

  Tot de volgende  nieuwsbrief.

  Hartelijke groet,

  Gert, Ninetta, Theo, Jan, Janharm en Marco.

 • Reacties (0)
  Ninetta Boddeus-14-10-2017

  Nieuwsbrief Equipe JHDuZes 2018 SEPTEMBER

  Laatst gehouden actie:

  Tulpenbollen verkopen tijdens het evenement Scheepsjoagen in Onderdendam op 2 september.

  Samen met Theo en Dinie, Jan en Will, Geanne, Gert en Ninetta hebben we een stand ingericht op deze braderie. Van onze sponsor Hilberts bloembollen (http://hilbertsbloembollen.blogspot.nl) uit Beilen hebben we ongeveer 15.000 tulpenbollen gekregen voor de verkoop. DANK JE WEL MARTIN HILBERTS VOOR DEZE DONATIE.  Het begon regenachtig om 11 uur maar gelukkig rond de middag kwam de zon door en kwam ook het publiek op gang. De hele middag gezelligheid rondom de kraam. Aan het einde van de dag was de opbrengst ruim € 800,00.
   

  Tussenstand donaties

  Doel: € 12.500 euro binnen halen

  Opbrengst verloting: 1357,95 Verloting tijdens de wielerronde van Bedum op 20 juni. We hebben hier bijna 3000 lootjes verkocht.

   

  Opbrengst fooienpot beachvolleybal Bedum:  43,15

  Voorlopige opbrengst tulpenbollen (tot 2 september): € 800,00

  Stand tot d.d. 2 september: € 2201,10.

  Events komende maanden

  September: 20 september staan we met een kraam op de Lopstermarkt in Loppersum.

  Oktober:  4 oktober stand op de Slochterjaarmarkt.

  Verder zijn we binnen ons netwerk (kerkelijke gemeente, collega’s, buurtvereniging) bestelformulier aan het mailen voor de verkoop van tulpenbollen.  Iedereen is ontzettend enthousiast.


 • Jan Jansen Classic door Theo, Gert en NinettaReacties (0)
  Gert Beeenes-26-06-2017

   

  In aanloop naar 7 juni 2018 en onder het motto je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen hebben we meegedaan aan de Jan Janssen Classic op 24 juni jl. Met z’n drieën, Theo, Gert en Ninetta, gingen we voor de 125 km waar onder andere de Posbank op de route ligt.

  Voor Gert en Ninetta was het vroeg dag, vanuit Bedum naar Wageningen ben  je toch ruim 2 uurtjes onderweg. Half 5 liep de wekker af en om half zes zaten we in de auto. In Wageningen stond Theo, hij kwam van Schaijk af, al op ons te wachten. Ondanks dat het voor hem bijna een thuiswedstrijd was, had hij nog geen ervaring met het klimmen. Gert was wat dat betreft de enige ervaren man van ons drieën.  Na het inschrijven gaan we op pad. Ff in fietsen is wel lekker, maar we waren krap op pad of de eerste klim diende zich al aan. Die zag ik niet aankomen.

  Schakelen, schakelen en nog eens schakelen. Naar het middenblad, klein blad en bij de afdaling op groot blad, ik bleef aan de gang. Daar moest ik wel aan wennen. Op het Groningse platteland heb je vooral te maken  met tegenwind en niet zo zeer met beklimmingen. De hele route ging het op en neer, heuveltje op en weer dalen. Dat is ook nog een kunst. Niet te hard, remmen niet remmen, zeg het maar. Inschatten, bochtje in de afdaling etc. elke klim en elke afdaling was weer zien hoe het gaat.

  Na 40 km de eerste stop, banaantje, wat drinken, plaspauze en weer verder.  Ondertussen is het begonnen  te regenen. Gelukkig niet koud maar wel nat worden we er van. Na 20  km weer een stop, daar koffie met appelgebak en toen op naar de Posbank een steile klim. Die “doen” we drie keer, pfff viel niet mee, klein blad, kleinste versnelling; het koffiemolentje moet blijven draaien. Yes het lukt, we komen boven, de heren zijn er eerder dan ik, maar het motto is: op je eigen tempo, niet naar boven kijken, niet naar je km teller kijken en het koffiemolentje blijven draaien.  Blij en trots dat ik boven ben, maar er is geen tijd voor een foto volgens de heren. We moeten verder.

  Na de laatste koffie stop wacht ons nog een steile klim: een klinkerpadje omhoog door de bossen.  Dat is een pittige, maar ook deze laatste klim wordt goed genomen, het gaat steeds beter al hoewel de vermoeidheid ook toeslaat. Nog een laatste stuk vals plat dat dan weer wel, maar uiteindelijk is de finish in zicht. Theo wil hier linksaf in plaats van rechtdoor, hij ging voor nog een rondje?????

  In de sporthal kunnen we lekker douchen en worden we gemasseerd door professionele sportmasseurs, heerlijk even de benen los masseren. Theo volgend jaar toch maar douchespulletjes en gewone kleren mee  zodat je ook op de massagetafel kunt gaan liggen, een aanrader!  Door de douche en deze massage zitten we verkwikt en wel weer in de bus naar huis.

  Deze tocht is aan te bevelen! Heel goed georganiseerd. Mooie route en goede catering. Super ook dat bij overgang over wegen, kruispunten verkeersregelaars stonden, we konden bijna altijd doorfietsen. Super geregeld door de organisatie. Dank jullie wel organisatie Jan Janssen Classic, volgend jaar zijn we weer van de partij!!

    

7 deelnemers

Gert Beenes

€7.046,76

Jan Beenes

€5.737,00

Janharm Beenes

€2.329,60

Marco Postema

€2.700,00

Ninetta Boddeus

€2.877,70

Theo Beenes

€3.191,00

Will Beenes

€3.683,88

Maripaan Teaming
272,60
Anoniem
100,00
Jan Beenes
100,00
GROEN race en atb
50,00
R van der Molen Maatwerk in Bouwen
50,00

Onze sponsors