Dolf  Brugman

Dolf Brugman

Behaald : 2.632,85
Toegezegd: 150,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
Steun Mij
6 beklimmingen 1 juni 2017
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Mijn hart is geraakt door altvleesklierkanker bij Sandra. Gelijk ook al die anderen met slecht vooruitzicht De zoektocht naar wat te doen bracht alp d`huzes. Het ultieme om toch wat te betekenen.
"Ik vecht voor jou en jij blijft vechten voor jezelf"

Prikbord

 • Reacties (0)
  Dolf Brugman-28-12-2016
  Laten we weer lachen., Het is al zo moeilijk de laatste tijd. Wachten op een verlossend woord. Of op een belangrijke uitslag., Waarde. Het geeft niet wat, want als de uitslag niet is wat je wilt horen dan moet er toch wat te lachen zijn. Tegen de ene waarde staat dan weer de andere om te neutraliseren. Zoiets als dat ik ooit met gertjan meemaakte bij de Vomar aan de overkant in de hilligaertstraat.
  Gert-Jan weet het nog wel. Ik heb hem ooit uitgeschreven. Gewoon
  even lekker lachen. Dat heb je wanneer je in zo`n situatie zit denk ik meer dan nodig . Verder zal `t rekken er erbij blijven zijn. en ik duim
  dat alles gaat zoals het moet gaan en dat we winst zien. Met heel mijn hart duim ik voor je.
 • Reacties (0)
  Dolf Brugman-9-12-2016
  Paul, nice to talk to you trough te blog. I want to tell you a went to my bank and the told me next following;
  What you need is the bank account of alp de`huzes
  seccond  you need The big code
  third you need all the things like name of the bank.
   fourth You need the person you are donating for(me)
  Then the amount of mony you like to donate for this Canser  fight.
  and last but not least You need to tell them w
  o you are donating for.
  And then they will ask some other questions LIke who are you donating for
 • Reacties (0)
  Dolf Brugman-9-12-2016
  Hoera, william vriend van de familie steunt mij in het doel. DWZ William toont zijn hart en stort €100 voor de Kankerstichting Alp du`huzes tgv mijn doel om €2500 bijeen te brengen om te mogen rijden voor Alp de`huzes. op 1 juni 2017. Wie steunt mij ook? Ik moet nog feitelijk €2310 euro binnen hengelen. William, Mijn hartelijke dank namens de strijd tegen Kanker wat ons allen ten deel kan vallen. En namens ieder die voor een ander de pijn wil wegnemen.William, nogmaals Top! Groet Dolf Brugman.
 • Reacties (0)
  Dolf Brugman-25-11-2016
  Hoera!,,Er heeft zich iemand gemeld die graag wat zou willen doneren. Echter kreeg ik ook de boodschap dat het die persoon niet geheel duidelijk was hoe.``.

  alvast bedankt.
  Dolf Brugman.

  Bij dezen dan alsnog een kleine legenda hoe e.e.a. te doen.

  1 Ga op het internet naar google en type in `alpe d`huzes
  2 Zoek deelnemers
  3 ga naar de actie pagina
  4 Strijd mee voor de overwinning
  5 steun een deelnemer en kies het selectie vakje /
   deelnemer (Ik dus)
  6 Kies een bedrag en kies voor ideal
  vul de persoonlijke gegevens is en overige info voor een bet. bewijs.

  Vervolgens komt  ook nog het betaling bewijs en gaat het geld naar de kanker stichting en de donatie wordt bijgeschreven op het getal van Brugman.
 • Reacties (0)
  Dolf Brugman-20-11-2016
  Aftrapdag Alpe d`Huzes.
  De 1e keer meeting Day voor, dit keer 10e keer Alpe d`Huzes.
  Voor mij de 1e keer. In Nieuwegein was het hele gebeuren. Een hele gebeurtenis van stands met van alles. Kleding passen, verhalen van oud deelnemers, links van hoe je kunt lobbyen om geld in te zamelen voor jou site en sprekers die saamhorigheid laten voelen en van alles. Ook weet ik nu meer het fijne van wat ik nodig heb als afstelling van de fiets en wat beslist niet moet. Talloze belangrijke zaken kwamen voorbij, Hotel ofwel slaapplaatsen e.d. en nog veel meer. Geen spijt van deze dag dus. het wordt dus zaak om de fiets te gaan aanschaffen die ik nodig heb. Zo heb ik mijn 2e sint kostuum te koop aangeboden om geld in te zamelen voor die fiets. Want € 825 heb je niet zomaar even liggen. Ga ik toch maar zelf regelen. Het komt. Nog 7 maanden en dan moet ik klaar zijn en €2500 hebben gedoneerd. Ik heb geloof dat mensen in mij geloof hebben, En dat men dat zelfde gevoel heeft als ik.`` Wat ben ik toch mazzelig.
  Het is niet voor niets dat men met zo`n actie 10 miljoen bij elkaar harkt. De aller grootste ziekte in de wereld verdient ook de allergrootste strijd. Dus ga ook ik mijn allerstinkende best doen om €2500,=  bij elkaar te harken dat ik moet halen.
  dat ik niet in dat schuitje zit wat mij zomaar ten deel had kunnen vallen. Kanker, gelukkig niet.
 • Reacties (0)
  Dolf Brugman-13-11-2016
  Zo ben ik blij dat anderen misschien voor Sandra geld willen storten tgv het kankerfonds met name Alp de`huzes. Zo kan ik zorgen voor een nieuwe fiets. Kost wel even €800 ballen want mijn fiets, daar ben ik inmiddels achter moet zodanig omgebouwd worden dat ik zomaar zo tegen de 800 euro kan aanlopen met repareren en of ie dan wel goed zal zijn blijft de vraag. Dus moet ik voor bijna wel een nieuwe fiets kopen want mijn set tand wielen, verzet zo gezegd schijnt totaal anders te moeten zijn. Wat ik er op heb zitten schijnt verouderd te zijn., dus gaan we het roer omgooien.

  later vertel ik meer over dit gebeuren

  groet
  Dolf Brugman  Ik
  werk op een VMBO school. De hele dag hoor je niets anders als ,kanker dit" en ,kanker dat" ,, kanker zus' en ,,kanker zo" Ik krijg er hoofdpijn van. Ik had gewild  dat het zo was dat ik ze het  besef  ,,Kanker’’ kon bijbrengen dat als het van hun is, een zus, een  broer, hun vader of moeder, dat ze juist daar geen pijn in moeten hebben., maar doordat ze het constant maar te pas en te onpas zeggen  pijnigen ze jou toch als volwassene met de slechte gewoonte die deze kids hebben. Kinderen zijn onbevangen en onbezonnen. Ze willen je geen pijn doen hoewel ze het toch doen Door het te zeggen als of ze een broodje kopen. Laat ik het maar aftrappen in mijn blog; `` KANKER’’. Ziekte nummer 1 in de wereld. Liever niet!! 
  Voor velen onder hun is het ondenkbaar dat we/ze het zullen krijgen. . Bij het maken van mijn tekst heb ik het al 2 x weggegooid uit ergernis. Ik had deze tekst niet willen weggooien maar wel de Kanker.  Wat ik graag duidelijk wil maken  in deze blog, is dat ik jou wil bewegen met mij mee te strijden om voor iedereen, Je broer, tante , zus , vader of moeder hopend dat dat je er niet door geraakt wordt. Dat wilde ik ook niet voor Sandra. Gert-Jan, mijn broer had ook niet gedacht dat hij wel eens zijn vriendin, vrouw , geliefde, zou kunnen gaan verliezen. Haar twee dochters weten nu al dat hun
  moeder , hoe dapper zij ook is, wel weet dat zij de dood aan het bevechten is. Ik vind het dapper want gelijk komt de vraag bij mij op,, zou ik dat kunnen? Zou jij het kunnen als het je overkwam? Ik weet het echt niet. Maar voor mij is Sandra  een heldin., ze is voor mij de Jeanne D'arc van 2016 hoe pijnlijk dat ook is. Ik kan het niet verwoordden., Het respect dat ik voor haar koester. Het is  De reden dat ik ben gaan mee doen (gevoelsmatig) met haar strijd, door aan Alp De'huzes te gaan mee doen. Bekijk ik ook de Alp de`huzes site om het verhaal te lezen. Natuurlijk kost zo iets een hoop geld maar dat kan ik niet en wil ik ook niet verhalen op wat voor organisatie dan ook. Ik noem maar even wat je nodig hebt. Fiets, kleding reis naar Frankrijk , een week vrije dagen , €10000 is niets,  een week verblijf in een hotel en verblijf aldaar. En dan nog voor begeleiding Totaal Natuurlijk kan zo`n organisatie dit niet voor pak weg 5000 duizend man bekostigen. Neen, dat betaal ik zelf.   Maar voor wat ik aan de organisatie moet afdragen net als al die andere deelnemers vraag ik steun van iedereen die mij wil steunen de berg op te gaan.Steun mij om  €2500,= bijeen te brengen.  Ik collecteer om dit te betalen aan de organisatie  voor kanker onderzoek. Zo helpen met elkaar  de Kanker de wereld uit. De slogan is  ,,HELP KANKER samen DE WERELD UIT!''  Doe met mij mee alsjeblieft en steun Sandra !

                          Steun de Kankerstichting door te storten
                          op ; Rekening 373146116
                         t.n.v. stichting Alp d`huzes te Culemborg. nl
                         IBAN: 56Rabo0373146116 Bic code RABONL2U
                          Geef aan welke renner (dolf Brugman) jij ondersteunt.
                         zodat hij zijn € 2500 snel behaalt om te mogen rijden.

Top Donaties

Dolf Brugman
380,00
Stichting VoVa
250,00
dolf brugman
150,00
Leo Verbeek Rutten
150,00
Heineken Roeivierkamp
110,00

Onze sponsors