Chantal Koster-Buijing

Chantal Koster-Buijing

Behaald : 2.651,00
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
100% Complete
1 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
Allereerst zal ik mij even voorstellen.
Ik ben Chantal Koster, getrouwd en moeder van 2 lieve kinderen, Yamilla 12 en Kenyi 10.
Ik ben nog steeds geen ervaren fietser/ loper maar wel heel hard aan het trainen dus hoop er weer op tijd klaar voor te zijn. Mentaal zit dat wel goed, want ik heb een enorme drijfveer.
Alpe D’Huzes kruipt onder je huid en dus ga ik er weer voor.
Nu hoor ik je denken, pfff onervaren?? Waarom doet ze dit?
De reden(en) is het volgende:
Afgelopen jaren zijn er, net als bij vele van u, een aantal mensen mij/ons ontvallen aan de gevolgen van kanker. De één nog jonger dan de ander. Ook mijn moeder is ernstig ziek geweest, maar is gelukkig (schoon) want ze heeft het BRCA 1 Gen.
Zelf ben ik ook draagster van het BRCA 1- gen. Tegenwoordig beter bekent als het Angelina Jolie- gen. Dit heeft als voordeel dat ik elk halfjaar onder controle sta. Het nadeel, de angst om ziek te worden is constant aanwezig. Z’on 4 jaar geleden kreeg ik qua gezondheid wat tegenslagen om mee te dealen.
Al deze negatieve gebeurtenissen hebben mij doen besluiten om gezonder en sportiever te willen leven. Het allemaal om te buigen naar iets positiefs met als hoog doel de Alpe d’Huzes. Inmiddels mijn 2x (3×) als deelnemer en 3x als medewerker van Radio d’HuZes.
Dit jaarlijks terugkerende evenement is een manier om geld in te zamelen voor het KWF door middel van sponsoring. Zij besteden dit bedrag o.a. aan onderzoek, medicatie etc. Ik verwijs u graag naar hun website voor meer informatie www.opgevenisgeenoptie.nl/besteding. Ook naar onze website www.teamkrimpenerwaard.nl om te zien welke actie's er opstapel staan en wie er allemaal deel uitmaken van ons team.

Met mijn persoonlijke verhaal hoop ik u over de streep trekken mij te sponsoren. Want, de angst voor het krijgen en het leven met kanker is niet fijn.
Niemand meer dood aan kanker!!!

Steunt u mij?

ALVAST SUPER BEDANKT VOOR UW STEUN!!!

Prikbord

  Top Donaties

  Team Krimpenerwaard
  1.000,00
  Team Krimpenerwaard diverse acties
  685,00
  Sunweb Group
  500,00
  ENK Software BV
  250,00
  Chantal Koster
  80,45

  Onze sponsors