Arnold Janssen

Arnold Janssen

Behaald : 3.262,50
Toegezegd: 200,00
Doel: 3.500,00
93% Complete
2 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Tussenstand per 6-5 de voorlopige eindstand wordt bekend gemaakt op 7 juni

In het verleden is veel onderzoek gedaan en mede daardoor gaat het nu ook weer heel goed met mij. Om deze reden wil ik mij ook dit jaar weer inzetten om extra onderzoek mogelijk te maken zodat nog vele mensen hier baat bij zullen hebben. Ik hoop dat U ook meedoet de AD6 financieel te steunen. Het zou leuk zijn als U dat via ons TEAM www.vandenbor.info doet of via mijn pagina www.arnoldnaardetop.nl

Prikbord

 • Reacties (0)
  Arnold Janssen-10-01-2018

                      Beste mensen,                                          10 januari 2018

  Heleen heeft een extra uitdaging gevonden en wil de Alpe d’Huzes  deze zomer gaan beklimmen.

   Dit is na haar ongeluk toch wel een klein wonder, zeker in aanmerking genomen dat de artsen na het ongeluk in april 2017 waarschuwden dat goede genezing nog maar de vraag was, een nieuwe knie zou misschien nodig zijn. Wij zijn heel dankbaar dat ze al zover is gekomen.  Omdat ze gebruikmaakt van de organisatie tijdens deze tocht en ze niet wil profiteren heeft ze zich ingeschreven als volwaardig deelnemer.

   

  Zo na de jaarwisseling komt dan toch de eerste week van juni inzicht en moeten onze voorbereidingen van start gaan. De eerste loopband trainingen bij Fysiotherapie Voorthuizen zitten erop. Stevig wandelen met een hellingspercentage variërend van 8%, 12%, 15%. Doel voor Arnold is om over 2 maanden een uur te lopen op 15% met een snelheid van 5 km/u. Heleen en ik zullen ook veel trainen op de langere afstanden, 14 km ligt nog niet helemaal binnen haar bereik, nog genoeg te doen dus.

  Dorien en Adwin zijn bij Albert Heijn in Voorthuizen en in Ede geweest en hebben toestemming gekregen om de emballage-zuil te mogen gebruiken in de maand maart. U kunt hier ook aan meedoen, zegt het voort binnen jullie kennissenkring. Wij verzamelen nu ook al emballage bonnetjes en of flessen en kratjes in voor Alpe d’Huzes. Het geld kan ook overgemaakt worden naar onze site.

  Openhaard hout kan ook weer gekocht worden, opbrengst verdeeld World Servants met Alpe d’Huzes.

  Wat onze “Mystery Guest” betreft kan ik helaas nog geen positief nieuws melden, ons ‘gast lid’ wordt momenteel nog tegen gehouden door wettelijke bepalingen. Het zal zo mooi zijn als het werkelijk door kan gaan.

  3 januari was te lezen dat het KWF dit voorjaar 20 miljoen stopt in diverse onderzoeken naar kanker, twee van de genoemde projecten worden volledig gefinancierd door de opbrengsten van Alpe d’Huzes 2017.

  Wij willen proberen om samen met jullie allen, de financiële doelstelling van Alpe d’Huzes te ondersteunen en zodoende het KWF nog meer onderzoek te kunnen laten verrichten.

  In latere updates hoop ik meer te vertellen over Alpe d’Huzes en wat hier om heen hangt.

  Op de site van Alpe d’Huzes hebben wij een TEAM pagina,  www.vandenbor.info  hier kunt u ons sponseren, wilt u ons persoonlijk sponseren dat kan natuurlijk ook: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/heleenjanssendevries  of www.arnoldnaardetop.nl

   

   

  Hartelijke groeten,

  Heleen en Arnold Janssen,   Email:   arnold@arnoldnaardetop.nl ,   Tel: 06 43027747

  Officiële site van Alpe d’Huzes is  www.opgevenisgeenoptie.nl

   

   

   

 • Reacties (0)
  Arnold Janssen-16-11-2017

   

                                                                                                                    

                    Lieve mensen,                                                                                16 November 2017

   

  In mei 2017 ben ik ontslagen bij de behandelend uroloog /oncoloog omdat ik 6 jaar op rij een uitstekende bloedwaarde had en de verwachting is dat er geen kankercellen meer aanwezig zijn. De huisarts neemt de jaarlijkse controles over.   

  Ik ben hier heel erg dankbaar voor, daarom wil ik mij ook dit jaar weer inzetten voor de stichting Alpe d’Huzes om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor onderzoek naar kanker.

  Het doel van de actie Alpe d’Huzes is om veel geld bij elkaar te brengen dat puur en alleen gebruikt wordt voor onderzoek naar kanker. Het anti-strijkstok belijd van de stichting is door diverse instanties  goedgekeurd. De missie is om door veel onderzoek zover te komen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

  Mijn inschrijving voor Alpe d’Huzes 2018 is nu gedaan en op 7 juni hoop ik minimaal de berg 2x op te lopen. Mijn ambitie van vorig jaar om 3x de berg op te lopen was te zwaar en te hoog gegrepen mede door de toenmalige weersomstandigheden. Ook is het appartement in “Residence Ecrin” weer geregeld.

  We hebben team Janssen van den Bor geformeerd, deelnemers zijn Dorien en Adwin van den Bor (schoonzus en zwager van Thijs), mijn zoon Thijs en ik. Wij zijn nog in afwachting van een “Mystery Guest” die ons team misschien komt versterken, dit blijft nog even geheim, later hoor je meer hierover.

  Ik wil proberen om samen met jullie allen, de financiële doelstelling van Alpe d’Huzes te ondersteunen en zodoende het KWF zoveel mogelijk onderzoek te kunnen laten verrichten.

  Met velen van jullie hebben wij de afgelopen 2 jaar in welke vorm  dan ook aan deze sponsoractie meegedaan. Om die reden heb ik jullie dan ook weer op de maillijst staan. Mocht je niet meer op deze lijst willen staan laat me het weten en ik zal de adressering aanpassen.

  In latere updates hoop ik meer te vertellen over Alpe d’Huzes en wat hierom heen hangt.

  Op de site van Alpe d’Huzes heb ik een persoonlijke pagina, hier kun je mij volgen.                     www.arnoldnaardetop.nl

  Hartelijke groet,

  Arnold Janssen,   Email:   arnold@arnoldnaardetop.nl ,   Tel: 06 43027747

  Officiële site van Alpe d’Huzes is  www.opgevenisgeenoptie.nl

    
 • 16-11-2017 Reacties (0)
  Arnold Janssen-16-11-2017
  Vandaag de bevestiging gekregen dat we een appartement hebben in Residence Ecrin d'Huez.  Fijn om zo langzamerhand de zaken voor de actie dag op een rij te krijgen.
 • Het begin.Reacties (0)
  Arnold Janssen-12-07-2017
  Zo de inschrijving is gedaan. Nu maar eens gaan bedenken hoe ik eea wil aanpakken. Afgelopen jaar best heel wat kilometers gelopen op de loopband maar te weinig langere  afstanden met de bergschoenen. Afijn na de vakantie kijk ik weer verder.

Top Donaties

World Servants Barneveld
1.000,00
Anoniem
500,00
Harry deVries
380,00
Vincent deVries
200,00
Andre Luigjes
200,00

Onze sponsors