Arjan Verbakel

Arjan Verbakel

Behaald : 70,00
Toegezegd: 0,00
Doel: 2.500,00
2% Complete
6 beklimmingen 7 juni 2018
Nog
232 dagen,
13 uur,
22 minuten en
14 seconden
Voorlopige eindstand
In mijn tweede jaar als voorzitter van 2climb2raise is het voor mij inmiddels de 7e keer dat ik naar de Alpe d’Huez ga. Na tweemaal als individuele deelnemer aan Alpe d’huZes is het voor mij de vijfde keer dat ik samen met de Stichting 2climb2raise me blijf inzetten om (ex)patiënten dezelfde ervaring te gunnen als ik heb mogen ervaren bergop.

Dus wederom bergop voor onderzoek en bestrijding van kanker! Want wat is 1 dag afzien in vergelijking tot wat (ex)kankerpatiënten iedere dag moeten doormaken?!

In 2014 ben ik voor het eerst met deze geweldige club meegegaan samen met mijn vrouw Helma. We hoorden 10 jaar geleden dat ze was uitbehandeld na uitzaaiingen van een melanoom. Maar door het meedoen aan een fase 1 studie heeft ze echter de levensverwachting van enkele maanden kunnen verlengen tot de dag van vandaag. Ongelooflijk hoe dit middel zijn/haar werk doet! Maar ondanks de geweldige resultaten blijft de toekomst erg onzeker en is het maar de vraag hoelang Helma’s lichaam dit kan blijven volhouden. Wij blijven beiden positief en proberen het met steun van familie en vrienden allemaal vol te houden! Wat een geweldige ervaring was het zeg, zowel symbolisch als sportief! We hebben het gewoon samen geflikt op die tandem!

In 2015 stapte mijn collega Janieke achterop, zij heeft een hersentumor. In de aanloop naar d-day werd ik echter getroffen door een hersenbloeding. Het motto van 2climb2raise is: sport draagt bij aan herstel, en ik kan je vertellen…het klopt! Ik was op tijd voldoende lichamelijk hersteld om Janieke mee naar boven te kunnen nemen! Samen met onze collega’s (ook waren er een aantal naar de alp gekomen) en hebben we een naast een geweldige ervaring ook fantastisch geldbedrag opgehaald, belangrijk geld dat nodig is voor onderzoek en bestrijding van kanker.

Daarnaast fiets ik, zoals de voorafgaande edities, voor mijn vader (hij was pas 54) en overleden aan slokdarmkanker. Voor hem zal er in bocht 9 voor de 7e keer wederom een kaars branden!

Genoeg redenen dus om wederom vol gaan inzetten om deze berg te beklimmen, dit keer als begeleider van de tandems. Als waterdrager, vliegende kiep, het morele support en Voorzitter van de Stichting 2Climb2Raise.

We gaan er weer een fantastische editie van maken!

  Top Donaties

  Jeroen Verberk
  50,00
  Bart en Maaike vdKruys
  20,00

  Onze sponsors