Hieronder vind je de meest bezochte acties van dit moment. Misschien zit er ook wel iets voor jou bij, zit jouw actie er al bij?
Pagina123
   

Herman Otten

Iets meer dan een jaar geleden werd bij mij blaaskanker geconstateerd. Dezelfde vorm die mijn vader fataal is geworden. Ik loop mee om te gedenken. Daarnaast voor hen die samen met mij tegen kanker vechten. En uit dank voor allen die mij steunen.
23% voltooid

Tim van Zalk

Hallo, Ik ben Tim, 8 jaar en LEUKEMIE ALL-HR patient en ben nu 2 jaar schoon.

20% voltooid

Frank Poels

Ik heb schildklierkanker met uitzaaiingen in mijn longen. Ongeneeslijk ziek en onbehandelbaar. Ik ben brandweerman en "I fight fire". En in 2014 fiets ik samen met mijn broer Alpe d'HuZes. "I fight cancer!" Steun jij mij? Want opgeven is geen optie.
93% voltooid

Michael Bommelburg

Met grote bewondering stel ik je voor aan Brian, 13 jaar en tot voor kort klasgenoot van mijn dochter Luna. Brian kan niet meer naar school want hij is ziek, heel erg ziek. Op 5 juni ga ik de strijd aan, Fight For Brian! Lees hieronder zijn verhaal.
93% voltooid

Jesse Kuipers

Ik ben Jesse, 18 jaar oud en zoon van Peter Kuipers. Ik studeer commercieel management in Sittard 2e jaar. Ik ben onlangs begonnen met kickboksen en nu ook wielrennen dus! Ik hoop de berg 2 keer te beklimmen, nog veel trainen dus, wens me succes.
63% voltooid

Mike van der Kallen

Mijn naam is Mike van der Kallen (23), met team WeClimb4You ben ik zeer gemotiveerd om mijn grenzen op 5 juni te verleggen. In mijn werk als verpleegkundige weet ik hoe kwetsbaar het leven kan zijn en wil ik op deze manier mijn steentje bijdragen.
95% voltooid

Pety Wouters

Mijn naam is Pety Wouters-van Oost (37), getrouwd met Peter, en trotse mama van 2 zoontjes. Sinds aug. '12 moet ik leven met de diagnose ongeneeslijke kanker. En ik weet dat ik niet de enige ben. Alpe d'HuZes: Samen kanker de wereld uit helpen!!
73% voltooid

Marcel van Kessel

Op en top gemotiveerd ! Voor de 4e keer. Dit jaar zal deze strijd anders zijn want die rotziekte is sinds oktober 2013 wel erg dichtbij gekomen. Daarom ga ik mijn kanjer met de tandem naar boven fietsen en zelf nog 3x. Totaal 4x dus. Maar in 2015 6x?
100% voltooid

Helma Verbakel-Leenders

Ik ga de geweldige uitdaging aan om samen met Arjan met de stichting 2climb2raise in Juni 2014 op een tandem de berg op te gaan!
98% voltooid

Nick van Duiven

Met een stel geweldige vrienden ga ik 5 juni 2014 de strijd met de "Alpe" aan! Om dit goede doel, en iedereen die met kanker te maken heeft, te steunen maar in het bijzonder voor mijn vriendin Lianne. Op 31 mei 2013 heeft zij haar strijd verloren....
76% voltooid

Bart Lansink

Ik fiets voor mijn moeder(longkanker, uitzaaingen), help je mij hierbij? Wie kent er geen mensen met kanker in de omgeving. Ik ga 6 x de alpe d'huez op fietsen, omdat ik gezond ben, maar ook om 1 dag af te zien zoals kankerpatienten dagelijks doen.
42% voltooid

Manon Zuurmond

Ik ben Manon Zuurmond uit Maastricht, medisch illustrator en gek van wielrennen! Op 5 juni 2014 wil ik met mijn liefde voor de fiets iets goeds doen en dat is meedoen met Alpe d’HuZes! Ik hoop op 6 beklimmingen
59% voltooid

Thijs Kroezen

Op dit moment strijd ik voor de vierde keer tegen kanker. Op 18 maart werd er een uitzaaiing gevonden in mijn long. Binnenkort volgt er een operatie. Het herstelproces zal zwaar zijn, maar ik ga er alles aan doen om op 5 juni de berg te beklimmen!
59% voltooid

Peter Keizer

De meesten kennen mij als iemand die graag sportieve uitdagingen aan gaat. Niet eerder heb ik dat gekoppeld aan een goed doel. Daar ga ik nu verandering in brengen. In het jaar dat ik 50 jaar word.
97% voltooid

Jennifer Van der Reijden

Wanneer je de diagnose kanker krijgt staat je leven op zijn kop, een achtbaan van emoties,er komt zoveel op je af, je bent van een gezond iemand die vol in het leven staat ineens een patiënt. Ik weet het zeker opgeven is inderdaad geen optie!
52% voltooid

hans zegers

Ik ben Hans Zegers uit Malden. Op 5 juni 2014 zal ik voor de eerste keer meedoen aan de Alpe d’Huzes. Ik ga fietsen voor het goede doel en als steun voor iedereen die met deze vreselijke ziekte te maken heeft, maar in het bijzonder voor mijn vader.
30% voltooid

Wim Vos

Ander half jaar jaar geleden kreeg ik te horen, dat mijn vrouw Simone Vos kanker had, en dat de artsen alleen maar konden rekken, door het niet opgeven van simone hebben we toch nog op 23 aug. 2013 ons 25 jaar huwelijk mogen vieren!!!!
50% voltooid

Georg van Kleij

Helaas hebben we onze lieve kanjers Iris en Fleur na een oneerlijke strijd veel te vroeg verloren. Ze zullen altijd in onze harten blijven als onze lieve kanjers. Steun mijn actie, zodat deze een groot succes wordt. Bedankt Georg en Miranda.
39% voltooid

Jasper Vierboom

Mijn vader heeft na 5 keer de strijd tegen kanker verloren. Bij de aanvang van Alpe d'HuZes bijna 4 jaar geleden. Helaas is hij niet de enige! Daarom STRIJD ik mee onder het motto OPGEVEN IS GEEN OPTIE!
59% voltooid

Eline Groeneveld

Hallo, ik ben Eline en 16 jaar. Op 5 juni ga ik net als veel anderen de Alpe d'Huez beklimmen met het doel zo veel mogelijk geld op te halen. Samen kunnen wij namelijk een verschil maken voor de mensen die te maken hebben (gehad) met kanker.
23% voltooid
Pagina123

Totalen

762
Teams
5719
Acties
53642
Donateurs
Totaal gedoneerd
€ 5.419.594,40

Top donateurs

  • Hakbijl Glass
  • Mercedes-Benz Nederland
  • Mercedes-Benz Financial Services
  • Kloosbeheer B.V.
  • N.V. Nutricia
  • Stichting Team Sukerbiet
  • Sichting Team Sukerbiet
  • Stichting Team Sukerbiet
  • Stichting Team Sukerbiet
  • Zorgverzekeraar CZ
Een actie voor:
Mogelijk gemaakt door: